Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2023 17:28

Medyapım imzalı, Kirli Sepeti dizisi ilk bölüm 24 Eylül 2023 tarihinde yayınlandı. Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin'in kaleme aldığı dram türündeki Kirli Sepeti dizisi hakkında bilgiler merak ediliyor. Dizinin başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun paylaşıyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Fox tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti oyuncuları ve film hakkında detaylar merak ediliyor. Pazar akşamları yeni bölümleri ekrana gelen Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı gerçek hikaye mi araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte Kirli Sepeti dizisi yeni bölüm hakkında bilgiler...

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ UYARLAMA MI?

Kirli Sepeti dizisinin senaryosunu Merve Girgin Aytekin kaleme alıyor. Dizi uyarlama veya gerçek bir hikayeden alıntı değildir.

Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak

KİRLİ SEPETİ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ahmet’in geri dönmesiyle gereksiz kıskançlıklara giren Canan tarafından iyice rencide edilen Songül için artık kapı görünür.

Kapının önüne konmak üzere olan Medine’nin başına bu belayı getiren Hayriye ona yardım etmenin bir yolunu bulmaya çalışır fakat o da Nergis ve Yasemin’in kardeş kavgasında arada sıkışıp kalır.

Haberin Devamı

Meryem’in notunu bulan İlkgül, Kahraman ile birlikte gerçeklerin peşine düşmeyi kabul eder ama önce kırık kalbini onarması gerekir.

Kirli Sepeti 2. bölümüyle 1 Ekim Pazar saat 20.00'de!

BAKMADAN GEÇME!