Kırlangıç Fırtınası 2. bölüm fragmanı yayımlandı - Kırlangıç Fırtınası oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Kırlangıç Fırtınası 2. bölüm fragmanı yayımlandı - Kırlangıç Fırtınası oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 12:52

Yeni dizi Kırlangıç Fırtınası'nın ilk bölümü diziseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. Deneyimli ve genç isimlerin bir araya geldiği oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kırlangıç Fırtınası 2. bölüm fragmanı ilk bölümün hemen ardından yayımlandı. Önümüzdeki hafta yayımlanacak olan 2. bölümde Ülfet, abisinin ardından annesiyle de yüzleşiyor. İşte, dizinin oyuncuları ve Kırlangıç Fırtınası 2. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kırlangıç Fırtınası dizisi ilk bölümüyle görücüye çıktı. Tanıtım fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Kırlangıç Fırtınası oyuncuları ve konusuyla sosyal medyayı salladı. Dram yüklü dizinin yeni bölüm fragmanı da kısa sürede yayımlandı. Kırlangıç Fırtınası 2. bölüm fragmanına ise yıllar sonra bir araya gelen Ülfet ve annesinin yüzleşme sahnesi damga vurdu. Kırlangıç Fırtınası'nın sırlarla örülü senaryosunun yanı sıra oyuncuları ve karakterleri merak konusu oldu. Kırlangıç Fırtınası 2. bölüm fragmanı ve oyuncuları hakkında detaylı bilgi!

KIRLANGIÇ FIRTINASI OYUNCULARI

Limon Yapım tarafından hazırlanan Kırlangıç Fırtınası dizisi, dram yüklü sahneleriyle duygu seli yaşatmayı hedefliyor. Öz abisi tarafından türlü acılara maruz bırakılan Ülfet'in yıllar sonra yaşadıklarının intikamını almak için geri dönüşünü ve çocuğuna kavuşmak için verdiği mücadeleyi anlatacak olan Kırlangıç Fırtınası oyuncuları arasında deneyimli isimlerin yanı sıra genç yetenekler yer alıyor.

Haberin Devamı

Fikret Kuşkan
Kudret Turaboğlu

50 yaşında, gücü kuvveti yerinde heybetli. Ailenin mutlak hakimi, yöre sakinleri tarafından da korkuyla karışık bir saygı görmekte. Karanlık tarafları var. Bu da karşıdaki için hiç de tekin olmayan bir hava estiriyor.

Emel Çölgeçen
Ülfet Turaboğlu

Gücünü kuvvetini Kudret abisinden almış. Renkli gözlü, sert bir mizacı var. Almanya macerası ondan çok şey götürse de kattıkları gözle görünür düzeydi. Evladı ve sevdiği adam elinden alındığı için intikam hırsıyla yanıp tutuşmakta ama saldırmak yerine yavaş yavaş, çektire çektire yapmak istiyor yapacaklarını.

Ayşenil Şamlıoğlu
Fikret Turaboğlu

75 yaşında. Yaşına rağmen hala dimdik duran bir kadın. Otoriter olmasına rağmen erkek egemenliğini kabul ettiği için Kudret’e söz geçiremiyor. Aile içinde mutlak hakimiyeti var. Saygı görüyor.

Ekin Mert Daymaz
Şahin Turaboğlu

25 yaşında, uzun boylu, yakışıklı, atletik bir tip, serseri, dik başlı, yalnızlığı seviyor. Kardeşi Yusuf ve anası Meryem tek dur noktası. Onun dışında kimseyi takmıyor. Kudret’le yedi yirmi dört savaş halinde. Sportmen, çevik bir yapısı var.

Haberin Devamı

KIRLANGIÇ FIRTINASI KONUSU

Abisi tarafında yaşlı ve zengin bir adamla evlendirilmek üzere olan Ülfet, aşık olduğu ve karnında çocuğunun taşıdığı gençle kaçar. Abisi Kudret, Ülfet’i tam da doğum yaptığı sırada yakalar. Kudret Ülfet’in sevdiği adamı öldürüp, çocuğunu ondan koparır. Ülfet’i de onu isteyen yaşlı adamla birlikte gönderir. Bu sırada kendi eşi de doğum yapmıştır. Ülfet’ten kopardığı çocuğu kendi çocuğunun yanına yatırır. Bu sır Kudret’in, annesinin ve ebe kadının arasındadır. Yıllar sonra Ülfet oğlu için geri döner.

BAKMADAN GEÇME!