Kırgın Çiçekler yeni bölüm ne zaman? Atv yayın akışında neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm ne zaman Atv yayın akışında neden yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 15:43

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Kırgın Çiçekler’in yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. Dram yüklü Atv dizisi Kırgın Çiçekler 104. Bölüm fragmanıyla heyecan yarattı, ancak dizinin yayın akışın yer almaması kafaları karıştırdı. Peki Kırgın Çiçekler yeni bölüm ne zaman? Atv yayın akışında neden yok?

Haberin Devamı

Yılbaşı sonrası ekran macerasına ara veren dizilerden biri de Kırgın Çiçekler oldu. En son 25 Aralık’ta izleyici karşısına çıkan Kırgın Çiçekler’in yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlanmıştı. Son bölüme bir çetenin içerisinde sızmaya çalışan Ali, zor bir görevle karşı karşıya kalmıştı. Eylül’ü vurması istenen Ali’nin vereceği kararı merak eden izleyiciler, büyük bir heyecanla yeni bölümü bekliyordu ancak bu bekleyiş bir süre daha devam edecek. Kırgın Çiçekler 104. bölümü bir hafta gecikmeli olarak 8 Ocak’ta yayınlanacak.



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Songül hastanede bebeği için mücadele verirken, kızlar endişe ile onu beklemektedir. Güney üzüntüden perişan olur. Kader ise ne yapacağını bilemez haldedir. Ali, Eylül'e hislerini bir türlü açıklayamayınca, Eylül daha fazla dayanamaz ve duruma el koyar. Ejder, hiç hesaplamadığı bir belaya karışır. Ali ve Fadik de olaya dahil olur. İşler iyice karışınca, Ali çok zor bir karar vermek zorunda kalır.

 

BAKMADAN GEÇME!