Kırgın Çiçekler 79. yeni fragmanda silah patlıyor: Songül vuruldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 79. yeni fragmanda silah patlıyor: Songül vuruldu mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 12:26

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Kızının tefecilerin elinde geçtiğini öğrenen Sadullah, Songül'ü kurtarmak için evi satmak istiyor ancak Zehra'dan izin çıkmıyor. Kırgın Çiçekler 79. bölümünde en büyük şoku ise kardeşi kaçırılan Eylül yaşıyor. Peki, Songül kurtulacak mı? Eylül kız kardeşini kurtarabilecek mi? İşte, Kırgın Çiçekler yeni fragmanı ve son bölümde yaşananlar detayda!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Songül kurtulacak mı? Sevilen dizinin son bölümü ardından dizi takipçileri bu soruya yanıt arıyor. Dram yüklü senaryo örgüsü ve genç isimlerden oluşan başrolleriyle dikkat çeken Kırgın Çiçekler’in son bölümünde annesinin ani vefatı ardından yapayalnız kalan Eylül’e en büyük destek Serkan ve arkadaşlarından geldi. Final sahnesine ise Güney ve Songül’ün başına gelenler damga vurdu. Güney’in Songül’ü tefecilerin elinden kurtarabilmek için sadece 2 saati var. Güney, Songül’ü kurtarabilecek mi? Kemal ve Eylül cephesinde neler yaşanacak? İşte, Kırgın Çiçekler 79. yeni fragmanı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesude’nin ölümü ardından bir yandan anne acısıyla baş etmeye çalışan bir yandan da kardeşlerine sahip çıkmaya çalışan Eylül, yeni bir eve yerleşti. Kemal'in Eylül'ü yalnız yakalayıp zarar vermesinden korkan kızlar onu bir an olsun yalnız bırakmazken; oğlunu almak istemeyen Kemal, Nazan ile ortaklık yaptı. Alacağı paraya rağmen duyguları ağır basan Nazan, anlaşmadan vazgeçti ancak yaptığı ortaklığın ortaya çıkması, Serkan ile arasını bozdu. Tefecilere borçlandıklarını öğrenen Songül, son çare Selin’e gitti ancak Güney, içerisinde bulundukları zor duruma rağmen annesinden para almayı reddetti.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!