Kırgın Çiçekler 71. bölüm yeni fragmanında diri diri gömüyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 71. bölüm yeni fragmanında diri diri gömüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 17:00

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından izleyicileriyle buluştu. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanına Cemre ve Serkan’ı bekleyen kötü sürpriz damga vurdu. Peki, Cemre ve Serkan diri diri gömülecek mi? İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölümünden ilk görüntüler detayda!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler'in bu hafta ekrana gelen 71. bölümümnde Her şey göze alıp Kemal’i yaralayan Eylül, ormanda kayboldu. Kısa sürede kendisine gelen Kemal ve ondan kaçmaya çalışan Eylül’ün sahnesi nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Nefeslerin tutulduğu anlarda final yaparak merakta bırakan Kırgın Çiçekler'in yeni bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı. İşte, tüyler ürperten Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Kırgın Çiçekler 72. bölümde Kemal'in Eylül'ü kaçırdığı ortaya çıkıyor! Mesude’nin notunu okuyan kızlar harekete geçerken; Eylül'ü ıssız bir yere götüren Kemal, polislerin peşine düştüğünü öğreniyor. Eylül'ü ıssız bir yere götüren Kemal'i takip eden Cemre ile Serkan'ın ise başı büyük bir belaya giriyor. İkiliyi fark eden Kemal, gençler diri diri toprağın altına gömmeye çalışıyor. Peki, Mesude iyileşiyor mu? Eylül kurtulacak mı? Cemre ve Serkan, Kemal’in hışmından kurtulabilecek mi? İşte, kan donduran Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Eylül kendini büyük bir tehlikeye atarak Kemal'i yaralayıp kaçar. Kemal'in elinden bir şekilde kurtulan Eylül, ormanda kaybolur. Kısa sürede kendisine gelen Kemal, elindeki tüfekle peşinden gidiyor ve bir süre devam eden kovalamaca Eylül'ün yakalanmasıyla son bulur. Songül'ün okula geri döneceğini öğrenen Selin, Zehra'yı tehdit eder. Güney ve Songül'ü ayıracak bir yol bulmasını ister.  Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Kemal'in elindeki tüfekin patlaması ve Feride'nin aldığı telefondan sonra perişan olması ise büyük merak uyandırıyor. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!