Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı yayınlandı: Niye yaptın bunu?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı yayınlandı: Niye yaptın bunu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 09:31

Kırgın Çiçekler son bölümüyle yine yürekleri parçalayan sahneleri ekrana taşıdı. Kemal'den kaçan Eylül, Atakan ile çıktığı yolculukta kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Artık gözünü iyice karartan Kemal, adeta dehşet saçtı. Eylül'ün ellerini bağlayan Kemal'in neler yapacağını merak eden izleyiciler, Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanını büyük bir ilgiyle izledi. İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dü nakşam yayınlanan son bölümüyle oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Ekranların ilgiyle takip edilen dramatik dizisi Kırgın Çiçekler son olarak 69. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümüne Kemal'in hamleleri damga vurdu. Son bölümde Kemal ile beraber yaşamaktansa herkesi, her şeyi bırakmayı göze alan Eylül, Atakan ile birlikte yollara düştü. Son bölümün bitmesiyle beraber dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanı için arayışa başladılar. Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı ekrana gelen son bölümün hemen ardından yayınlandı. Peki, önümüzdeki hafta ekrana gelecek yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, ilk detaylar!

Gözünü iyice karartan Kemal, Eylül'ü kimsenin bulamacağı bir yere götürür ve demir parmaklıkların arkasına kapatır. Kimsenin durumdan şüphelenmemesi için de Eylül'ün ağzından bir mektup gönderir.  Ancak yapacakları bununla sınırlı değildir, Eylül'e isteklerini yaptırabilmek için akıllara zarar bir yöntem bulur. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker’in başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler'in son bölümünde Kemal, Eylül'ü eve götürmek için polisle Atakan'ın kapısına dayanır. Feride, Eylül'ü kurtarmak için bir çözüm bulmak zorundadır. Defne gerçek ailesini bulmak için Neriman'la sıkı bir pazarlığa girer. Meral'in Mert'le buluşması kızlardan tepki alır. Zehra, Selin'den para sızdırmak için Songül'e karşı iş birliği yapmaya karar verir. Eylül, Kemal onu eve götürecek korkusuyla Atakan'la kaçmaya karar verir. Temyiz davasının aleyhine çıkacağını öğrenen Kemal, hapse girmemek için korkunç bir plan yapar.

 

BAKMADAN GEÇME!