Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanında büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanında büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 10:37

Kırgın Çiçekler'in önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünden ilk görüntüler geldi. Son bölümde hayatı boyunca unutamayacağı bir manzarayla karşı karşıya kalan Kader'in yaşadığı şok devam ediyor. Öte yandan Kırgın Çiçekler 63. bölümünde kadroya yeni bir isim dahil oluyor. Peki, o isim kim? İşte, Kırgın Çiçekler yeni fragmanı ve kadroya dahil olan yeni isim!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler'in dün akşam ekrana gelen bölümüne kardeşini sular içerisinde bulan Kader'in çığlıkları damga vurdu. Depresyonda olan Banu'ya inanmayan Kader, hayatının hatasını yaparak hiç unutamayacağı bir sahneye tanık oldu. Kısa sürede yayınlanan Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanında ise olayın etkisini sürdüğü göze çarparken kadroya yeni bir isim dahil olduğu dikkat çekiyor. İşte, Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanı ve daha fazlası!Önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan yeni bölümde Banu, tutuklanıyor. Karşılaştığı manzarayla yıkılan Kader’i kızlar sakinleştirmeye çalışıyor. Kırgın Çiçekler’in yeni fragmanında dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise kadroya dahil olan yeni isim! Peki, o isim kim? İşte, detaylar!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaşadıkları kötü günlerin geride kaldığı düşüncesiyle mutlu olan kızların huzurlu anları, Defne’nin oyunuyla bozuldu. Kızlar tüm karşı koymalarına rağmen kendilerini karakolda buldu. Üstelik Cemre’ye kalan tüm mal varlığının borçlara gittiğini ortaya çıkması ise ikinci bir darbe oldu. Evinden olmasına rağmen teyzesinin paralarına güvendiği için rahat olan Nazan ise büyük bir şok yaşadı. Paraların yerini bulamaması nedeniyle iş bulmak zorunda kaldı. Defne ve Serkan'ı üzmemek için yönetici olarak iş bulduğunu söyledi. Babasının çabaladığını gören Songül, Selin'le kavga etti. Banu ve Mesude okuldaki zehirlenme olayı yüzünden iş bağlantılarını kaybetti. Elindeki son şeyi de kaybeden Banu, depresyona girdi ve Kader'den yardım istedi. Kader annesine inanmayarak hayatının en büyük hatasını yaptı. ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?Fatmagül’ün Suçu Ne? Dizisindeki performansıyla dikkat çeken Esra Dermancıoğlu, Kırgın Çiçekler dizisine dahil oldu. Daha önce pek çok dizi projesinde yer alan Esra Dermancıoğlu’nun Kırgın Çiçekler’deki rolü 63. bölümde belli olacak.

BAKMADAN GEÇME!