Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanında Kader hayatının hatasını yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanında Kader hayatının hatasını yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 17:08

Kırgın Çiçekler heyecanı için geri sayım sürüyor. Genç kadrosu ve duygu yüklü senaryo örgüsüyle ekran başındakileri her defasında etkilemeyi başaran Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanıyla yine kalplere dokunacağının sinyalini verdi. Yeni bölümde depresyona giren annesine inanmayan Kader, hayatının en büyük hatasını yapıyor. İşte, Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler’in geçtiğimiz haftaki bölümünde Cemre’nin artık zengin bir kız olması yetimhanede bayram havası yaratmış, ancak kıskançlığına yenik düşen Defne, yaptığı planla hem kendisine zarar vermiş, hem de kızların sevincini yarım bırakmıştı. Kırgın Çiçekler yeni fragmanının yayınlanmasıyla birlikte kızların başına gelecekler hakkında ufak da olsa bir ipucu geldi. Yaşanılanlardan sorumlu tutulan kızlar karakola götürülüyor. İşini kaybeden Banu depresyona girince Kader, hayatının en büyük acılarından birini yaşıyor. Peki, Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanında dikkat çeken diğer ayrıntılar neler? İşte, Kırgın Çiçekler’in 5 Aralık’ta yayınlanacak bölümünden ilk görüntüler ve daha fazlası!

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Haberin Devamı

Yeni bölümde Defne’nin başına gelenlerden sorumlu tutulan kızlar, tüm itirazlarına rağmen karakola götürülür. Sevinçleri yarım kalan kızların en büyük korkusu ise sabıkalı olmaktır. Öte yandan gerçekleri açıkladıktan sonra tüm mal varlığından olan Nazan, teyzesinden paraların yerini öğrenemediği için iş bulmak zorunda kalır. Karakoldan çıkan kızlar, mücadelelerine kaldıkları yerden devam ederken her birinin başına yeni işler açılır. Defne, Serkan'dan çaresizliğini gizleyerek yönetici olarak iş bulduğunu söyler. Meral giderek Mert'le yakınlaşır. Songül, babasına eziyet eden Selin'le kavga eder. Banu ve Mesude okuldaki zehirlenme olayı yüzünden iş bağlantılarını kaybeder. Banu depresyona girerek Kader'den yardım ister. Kader annesine inanmayarak hayatının en büyük hatasını yapacaktır.

BAKMADAN GEÇME!