Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanıyla yürekleri dağladı

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanıyla yürekleri dağladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 10:14

Kırgın Çiçekler dün akşam yayınlanan 61. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ekranların sevilen dizisinin son bölümünde yeniden zengin olduğunu öğrenen Cemre'nin sevinci Defne'nin oyunuyla kursağında kaldı. Final sahnesiyle ekrana kilitleyen son bölümün ardından Kırgın Çiçekler yayınlanan 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana kardeşini cansız bir şekilde eline tutan Kader'in bağırtıları damga vurdu. İşte, Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıran için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'in dün yayınlanan 61. bölümünde Cemre, Nazan'ın ağzından zengin olduğunu öğreniyor. Bunun üzerine Nazan ve Defne'nin yanına giden Cemre olay çıkartıyor ve evi boşaltmalarını istedi. Öte yandan kızların yüzünün gülmesine tahammül edemeyen Defne, korkunç bir plan yaptı. Fakat, Defne ateş ile oynadı ve üstü başı yandı. Hazırladığı plan sonucunda yanan ise kendisi oldu. Final sahnesiyle soru işaretleri bırakan Kırgın Çiçekler'in yeni fragmanı da kısa sürede yayınlandı. Hapishane görüntüleriyle başlayan yeni bölüm fragmanının son karelerinde kardeşini cansız bir şekilde eline tutan Kader'in çıklıkları damga vurdu. 

Haberin Devamı

Yeni Nazan’ın itirafıyla büyük bir şaşkınlık yaşayan Cemre, tekrar zengin olduğu için çok mutlu olur ve mutluluğunu kızlarla paylaşır. Zor bir karar alan Nazan, evlerini Cemre'ye bırakır ve kalacak yer bulmaya çalışır. Yeniden zengin olan Cemre, yaşadıkları zor günleri atlatmak için Nazan'ın evinde kutlama partisi düzenlemeye karar verir. Bu gelişme her ne kadar kızların hepsini mutlu etse de Eylül, Serkan ile Cemre arasında kalır. Tüm parasını ve lüks yaşamını kaybetmenin acısıyla gözü dönen Defne, kızlardan intikam almak için korkunç bir plan hazırlar. Ancak hazırladığı plan kızlardan çok kendisinin canını yakacaktır. Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Sadullah ise Selin'in şirketinde işe başlar. Selin'in planlarından habersiz olan Songül, babası iş bulduğu için çok mutludur. Toprak'la arası iyice açılan Feride, Özlem'den şüphelenmeye başlar. 

BAKMADAN GEÇME!