Kiralık Aşk'ta beklenmedik veda! Seçkin Özdemir kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşkta beklenmedik veda Seçkin Özdemir kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 22:47

Kiralık Aşk'ın 16 Aralık tarihli bölümüne Pamir'in vedası damga vurdu. İkinci sezonda kadroya Pamir rolüyle dahil olan Seçkin Özdemir, Kiralık'a veda etti. Ayrılığın ardından sosyal medyada çalkalandı. Hüzünlü vedanın ardından pek çok yorum yapıldı. Peki, Kiralık Aşk'ın Pamir'i Seçkin Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk'ın cuma günü ekrana gelen bölümüne Pamir karakterini canlandıran Seçkin Özdemir'in vedası damga vurdu. İkinci sezonda Pamir karakteriyle kadroya dahil olan Seçkin Özdemir'in ayrılığı sosyal medyanın da konusu oldu. Peki, Kiralık Aşk son bölümde neler yaşandı? İşte, son bölüm detayları ve Seçkin Özdemir'in geçmişi!

Kiralık Aşk'ın ekrana gelen son bölümüne Seçkin Özdemir'in vedası damga vurdu. İkinci sezonda Pamir karakteriyle kadroya dahil olan Seçkin Özdemir kadrodan ayrıldı. Ayrılığın ardından sosyal medyada çalkalandı. Kiralık Aşk final iddialarından sonra bu kez bir ayrılıkla gündeme geldi, Seçkin Özdemir'in kadroya veda etmesi dizinin takipçilerini şaşırttı. İkinci sezonda kadroya dahil olan Seçkin Özdemir, Kiralık Aşk'ın yayınlanan son bölümünde kadroya veda etti. Genç oyuncu, Ömer ve Defne'nin arasına girmeye çalışan Pamir'i canlandırmış, bu nedenle Kiralık Aşk takipçileri tarafından pek sevilmemişti. Ayrılığın ardından sosyal medyada çalkalandı. Peki, Kiralık Aşk'ın Pamir'i Seçkin Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk'ın ekrana gelen son bölümüne Seçkin Özdemir'in vedası damga vurdu. İkinci sezonda Pamir karakteriyle kadroya dahil olan Seçkin Özdemir kadrodan ayrıldı. Ayrılığın ardından sosyal medyada çalkalandı. Peki, Seçkin Özdemir kimdir?

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Son zamanların en çok dikkat çeken isimlerinden olan Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 yılında doğdu. Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi alan yakışıklı oyuncu 2000'de Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo karakteriyle dikkat çeken Seçkin Özdemir, Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynadı. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynadı. 2014 yılın Aralık ayında başlayan "Günahkar" dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynadı. 2015 yılında başlayan ''Racon: Ailem İçin dizisinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir ve Barış Arduç ile rol aldı. Pek çok reklam filminde de boy gösteren Seçkin Özdemir, son olarak Star Tv'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk'ın ikinci sezonunda Pamir Marden karakterine hayat verdi.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Defne akıllara zarar bir çılgınlık yapıyor. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yok. Sadece Ömer var aklında. Ömer'in hiç görmediği deli Defoyla tanışma zamanı geldi. Karşısında çok farklı ve çılgın bir Defne var. Bakalım bir ipte iki cambaz neler yapıyormuş... Hangisinin daha cesur hangisinin daha gözü kara olduğunu görmenin vakti geldi. Aşk, git gide daha kavurucu bir hal alıyor. Sinan'ın derdi bambaşka... Pamir ise yolunu kaybetmiş durumda. İso fenalarda... Aşk acısı ve kafa karışıklığı, bütün erkekleri bir araya getiriyor. Hepsi birlikte balığa gidip, kafalarını dağıtmaya çalışıyorlar. Bu toplanmadan ise çok ilginç kararlar çıkacak. Her biri gidip hayatlarındaki düğümleri tek tek çözecek. En çarpıcı olanıysa, Ömer ve Defne'nin aldıkları karar... Defne'nin çılgın teklifine, Ömer ne cevap verecek. Bunu gerçekten yapacaklar mı?

 

BAKMADAN GEÇME!