Kiralık Aşk tekrarı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk tekrarı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 15:43

Kiralık Aşk tekrar bölümleriyle yeniden Star TV ekranlarında olacak. Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerinde oynadığı Kiralık Aşk, Star TV ekranlarına Ocak ayında veda etmişti. Sevilen dizinin tekrar bölümleriyle yeniden yayınlanma kararı alındı. Peki, Kiralık Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, detaylar

Haberin Devamı

Kiralık Aşk tekrar bölümü ile Star Tv ekranlarında yeni bir maceraya yelken açacak. Kiralık Aşk'ın tekrar bölümleri, haftanın belirli günleri Star TV ekranlarında yer alacak. Peki, Kiralık Aşk tekrar bölümleri ne zaman yayınlanacak? İşte, izleyicilerin merak ettiği konunun detayları

KİRALIK AŞK TEKRAR BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

Sevilen dizi Kiralık Aşk, tekrar bölümleriyle Star TV ekranlarına geri dönüyor. Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk, hafta içerisinde belirlenen günlerde ekranlarda olacak. Kiralık Aşk'ın bu haftaki tekrar bölümü 10 Mart Cuma günü ekranlarda olacak.

DİZİNİN KONUSU

Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri Ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır. Amaçları Ömer’i evlendirip, karşılığında Necmi’ nin babası Hulusi Bey’ in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne’ yi bulur ve onu Ömer için hazırlayıp, bildiği herşeyi öğretecektir.

Haberin Devamı

Ömer, çok etkileyici fakat bir o kadar da zor bir adamdır.
Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir? Defne hala başına gelen bu mucizeye inanamaktadır. Oysa aşk mucizenin ta kendisidir.

BAKMADAN GEÇME!