Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanında Ömer'den büyük sürpriz! İşte Kiralık Aşk final tarihi

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanında Ömerden büyük sürpriz İşte Kiralık Aşk final tarihi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 17:42

Kiralık Aşk finali için geri sayım sürerken yayınlanan yeni fragmanlarla finale doğru giden sürece dair ipuçları da geliyor. Sevilen romantik komedide bu hafta yılbaşı sürprizleri yapılacak. Ömer'den Defne'ye sürprizler gelecek, Ömer ve Defne yeni yıla birlikte girmenin mutluluğunu başkalarıyla da paylaşacak. Peki, Kiralık Aşk 67. bölümünde başka neler olacak? İşte, Kiralık Aşk yeni fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Final haberiyle üzen Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu. Defne ve Ömer'in renkli aşkını ele alan dizinin finaline doğru giden süreci aktaran 67. bölüm fragmanlarında renkli sahneler ön plana çıkıyor. Yeni bölümde Defne, Neriman'ın dolduruşuna gelip, Ömer'in aklına evlilik fikrini sokmak için türlü oyunlara giriyor. İşte, Kiralık Aşk final tarihi ve yeni bölümde yaşanacaklar!K

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Artık her şey çok güzel. Defne ve Ömer çok mutlular. İyiden iyiye birlikte yaşama rutinleri geliştirmeye, birbirlerini tamamlamaya başladılar. Neriman çıkışını yapıyor:" Evlenin ve çocuklarınız olsun artık, hadi!"Defne, Neriman'ın dolduruşuna gelip, Ömer'in aklına evlilik fikrini sokmak için türlü oyunlara giriyor. Fakat bilmediği şey, Ömer'in aklında bunun zaten olduğu. 

Diğer yandan yeni yıl heyecanı her yerde. Ev partileri, ofis kutlamaları ve tabii ki Koriş'in şahane fikri: Ömer'e Noel baba kostümü giydirecek! Ömer bunu kabul eder mi? Sinan ve Şükrü, Koriş'le bu konuda dev bir iddiaya giriyorlar. Koray, Ömer'i ikna etmek için akla hayale gelmedik numaralar deniyor. İddianın sonucu ise, gerçekten çok ama çok beklenmedik.Ömer ve Defne, yeni yıla birlikte girmenin mutluluğunu başkalarıyla da paylaşıyorlar. İhtiyacı olanları mutlu etmek gibi bir hediye veriyorlar kendilerine.  Finalde ise, Defne'yi bulutların üzerine çıkarak bir sürpriz var. Her şeyi hikayenin ta başına döndürecek bir sürpriz. Bunu Ömer'den başkası düşünemezdi.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK FİNAL TARİHİ

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk’ın final tarihi sosyal medya üzerinden duyuruldu. Dizinin yapımcısı final tarihini resmi sayfalar üzerinden duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Kiralık Aşk’ın 2 yıl süren öyküsü 69. bölümde noktalanacak. Kiralık Aşk finali şu sözlerle duyuruldu: "Geçen yıldan beri izleyicisi ile buluşan Kiralık Aşk, 69. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bu güzel serüvende bizi destekleyen ve hiç yalnız bırakmayan tüm izleyicimize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ortaks Yapım" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ömer ve Defne Roma'ya gitmeye karar verdiler. Böylece hayatlarında tertemiz bir sayfa açacaklar. Artık onları hiç kimsenin tanımadığı bir yerde yaşayacak, her şeye yeniden başlayacaklar. Kaçış planı öncesinde ise, Ömer ve Defne bir Defo gecesi geçirecekler. Ömer, Defne'nin gerçek dünyasına girecek, onunla birlikte bir Beşiktaş maçı izleyecek, onunla onun mekanlarında gezecek. Aşkın çok daha yakın hali... Artık birbirlerinin ailesi olmaya doğru yol alıyorlar. Üstelik inanılmaz eğleniyorlar da…

Sinan'ın uçuk kararı karşısında, Neriman ve Koray saf tutuyorlar. İkisi iki koldan Sinan'ı etkilemeye çalışıyor. Sonuç ise Seda'ya yarayacak gibi.

Haberin Devamı

Bu bölüm Ömer'in sıkıntısı sonunda nihayetleniyor fakat çok ilginç ve merak uyandırıcı şekilde!

BAKMADAN GEÇME!