Kardeşlerim yeni sezon 57. bölümde Berk'in itirafı Doruk'u çileden çıkardı! İşte Kardeşlerim son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim yeni sezon 57. bölümde Berkin itirafı Doruku çileden çıkardı İşte Kardeşlerim son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2022 02:14

Kardeşlerim yeni sezonu 57. bölüm izleme ekranı yayınlandı. 2. sezonu ile yeniden seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in 3 Eylül tarihli son bölümünde Ataman Koleji'nde yaşanan yeni dönem heyecanı, okula gelen yeni öğrencilerle beraber daha da artarken Ömer’in, Asiye'yle karşı karşıya gelmesi dikkat çekti. Dizinin final anında Berk'in Ömer'e yapacağı itirafı durdurmak isteyen Doruk'un Berk'i öldürüp öldürmediği merak dolu anlara neden oldu. Tüm bunların ardından Kardeşlerim 58. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Kardeşlerim son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kardeşlerim son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Kardeşlerim'in yeni sezon ilk bölümünde Eren kardeşlerin sahip oldukları zenginlik dikkat çekerken Berk ve Doruk'un partide yaşadıkları hesaplaşma ekranlara damga vurdu. Doruk'un annesinin yaptıklarını öğrenen Berk'in kazayla havuza düşmesi gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KARDEŞLERİM 57. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eren kardeşler, sahip oldukları zengin hayatın tadını çıkarırken, beş kuruşsuz ortada kalan Akif de türlü kurnazlıklarla yeniden eski gücüne kavuşmanın yollarını aramaktadır.

Ataman Koleji’nde yaşanan yeni dönem heyecanı, okula gelen yeni öğrencilerle beraber daha da artarken; Ömer’in, kardeşlerinden habersiz bir iş birliğine girişmesi ve kibirli tavırları, Asiye’yle karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Eren kardeşlerin konakta düzenlediği partide yaşanan hesaplaşma ise hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanır.

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!