Kardeşlerim 58. son bölümde Eren kardeşlerin evden kovulması şoke etti! İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim 58. son bölümde Eren kardeşlerin evden kovulması şoke etti İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2022 04:14

Kardeşlerim 58. son bölüm izleme ekranı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Cumartesi akşamları yeni sezonu ile seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in 10 Eylül tarihli son bölümünde Babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Berk Doruk’la arasına büyük bir mesafe koyarken, Şengül’ün hamile olması çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin finalinde ise Sevgi'nin oğlu Ahmet tarafından Eren Kardeşlerin evden kovulması şoke etti. İşte, Kardeşlerim son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kardeşlerim son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde Şengül’ün hamile olduğunu öğrenen Orhan, büyük bir çıkmaza girerken; ansızın konağın kapısını çalan kişiler ise Eren kardeşleri şoke eden gerçekle tanıştırdı. Tüm bunların ardından dizinin 59. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KARDEŞLERİM 58. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Berk, Doruk’la arasına büyük bir mesafe koyar ve ona olan öfkesi gün geçtikçe artar. Konağı terk ettikten sonra ne yapacağını bilmeyen Asiye’ye yardım hiç beklenmedik bir yerden gelirken, Şengül’ün hamile olduğunu öğrenen Orhan, büyük bir açmaza girer. Akif, yarım kalan inşaat işini tamamlamak için Ömer’den son bir yardım isterken, Ataman Koleji’nde yapılan sürpriz etkinlik, kıyasıya bir yarışa dönüşür. Ansızın konağın kapısını çalan kişiler ise Eren kardeşleri şoke eden gerçekle tanıştırır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!