Kardeşlerim 53. son bölümde Sevgi Teyze'nin sözleri Ömer'i şoke etti! İşte Kardeşlerim son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim 53. son bölümde Sevgi Teyzenin sözleri Ömeri şoke etti İşte Kardeşlerim son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2022 04:09

Kardeşlerim 53. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Cumartesi akşamları seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in 21 Mayıs tarihli son bölümünde Akif'in düştüğü bataktan kurtulmak için Ataman Koleji’yle ilgili radikal kararı dikkat çekerken, çocuklara kendini sevdirmeyi başaran Sevgi Teyze'nin gerçekte kim olduğunu söylediği anlarda Ömer'in bu konuşmayı duyup duymadığı ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Kardeşlerim 53. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kardeşlerim son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in cumartesi akşamı yayınlanan 53. son bölümünde Eren Kardeşler Sevgi Teyze’nin parasını yerine koyabilmek için canla başla çalışmaya başlarlarken, Sevgi Teyze'nin aslında Ömer'in babaannesinin olduğunu söylemesi şoke etti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Suzan'ın hapisten çıkması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KARDEŞLERİM 53. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eren kardeşler, Sevgi Teyze’nin parasını yerine koyabilmek için canla başla çalışmaya başlarlarken, Akif de düştüğü bataktan kurtulmak için Ataman Koleji’yle ilgili radikal bir karar alır. Şengül ve Orhan cephesinde yaşanan önemli gelişmeler, Şengül’ün gergin ve mutsuz günler geçirmesine neden olur. Berk ve Doruk, kızlarla sürpriz bir iddiaya girerken; çocuklara kendini sevdirmeyi başaran Sevgi Teyze ise, kümeste kalmak için sandıklarından çok daha isteklidir.

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!