Kardeşlerim 49. son bölümde Emir şoke eden kazada öldü mü? İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim 49. son bölümde Emir şoke eden kazada öldü mü İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2022 03:54

Kardeşlerim son bölüm izleme ekranı internet platformundan erişime açıldı. Her cumartesi akşamı seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in 23 Nisan tarihli 49. son bölümünde Oğulcan betona gömülme tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, Emir’in zorbalığı karşısında Harika'nın yaptığı hamle korkunç sona neden oldu. Emir'i arabanın içinde hapseden Asiyelerin dikkatsizliği Emir'in arabayla göle düşmesine neden oldu. İşte, Kardeşlerim 49. son bölüm full HD izleme ekranı ve bu hafta yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Kardeşlerim 49. son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in cumartesi akşamı yayınlanan 49. son bölümünde Nebahat ve Ayla'nın şok edici teklifiyle karşı karşıya kalması çarpıcı gelişmelerden oldu. Asiyelerin bir anlık dikkatsizliği sonucu arabaya hapsedilen Emir'in el freni açık kaldığı için göle uçması ise gözleri dizinin yeni bölüm fragmanına çevirdi. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KARDEŞLERİM 49. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oğulcan betona gömülme tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, cezaevindeki Şengül’ün cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Liselerarası Dans Yarışması’na katılacak öğrenciler arasında sürpriz bir sonuç ortaya çıkarken; kozmetik markaları için ilk adımı atmak isteyen Nebahat ve Ayla, Akif’in şok edici teklifiyle karşılaşırlar. Ömer ile Oğulcan için şaşırtıcı bir hamle yapan Harika ise; Emir’in zorbalığı karşısında, Asiyelerle beraber hiç beklemediği bir durumun içine çekilir.

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM 50. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!