Kara Yazı 2. yeni bölüm fragmanında Yaren yakalanıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı 2. yeni bölüm fragmanında Yaren yakalanıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 15:42

Kara Yazı dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı senaryo örgüsüyle ilk hafta diziseverlerden tam not alan Kara Yazı'nın 2. bölümünde kardeşini aklamak için hareket geçen Yaren, kanıt bulmaya çalışıyor. Halil ise bulduğu silah ile bambaşka bir plan peşinde. Peki, Yaren yakalanacak mı? Halin'in planı ne? İşte, Kara Yazı 2. bölümünden ilk tüyolar!

Haberin Devamı

Kara Yazı ilk bölümün ardından izleyicilerden tam not aldı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Emre Kınay ve Zeynep Çamcı gibi kaliteli isimlerin yer aldığı Kanal D ekranlarının yeni dizisi Kara Yazı, 2. bölüm fragmanıyla araştırılmaya başlandı. İlk bölümde izleyicilerden tam not alan dizi, konusu ile ilgi çekti. İşte, Kara Yazı 2. bölüm fragmanı ve dizinin yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı hakkında detaylı bilgiler!

KARA YAZI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gerçeği duyan Yaren ise kardeşini kurtarmak için elinden tüm geleni yapmak için bu işin peşindedir. Olay olduğu an orada bulunan Mehmet ve Erdem'in peşinde olan Yaren kardeşini özgür bırakacak bir kanıt aramaktadır. Oğuz Karahan ise oğlunun bu suçunu açık etmemek için tüm imkanını kullanır. Bu cinayetin ailesine vereceği zararı göze alamayan Oğuz, tüm gücünü kullanacaktır. Çünkü onun hayat felsefesine göre "bu hayatta haklılar değil, güçlüler kazanır!"

Haberin Devamı

Halil ise bulduğu silah ile neyin peşindedir? Silah ile yapacağı plan nedir?

Mehmet, Yaren’i işe almıştır; fakat, önce iki haftalık bir eğitimden geçecektir. Bu sürenin sonunda başarılı olamazsa işi kaybedecektir. Yaren, iki hafta içinde bir iz, bir ip ucu bulmak zorundadır. İlk iş olarak Mehmet’i yakın takibe alır ve gördükleri Yaren’in asıl suçlunun Mehmet olduğuna kanaat getirmesine neden olur. Bunu ispatlamak için henüz bir kanıtı yoktur.

Cezaevinde aldığı haberle sarsılan Derya, hemen harekete geçmek zorundadır. Ablasından ve babasından sakladığı büyük sır başına bela olmaya devam etmektedir. Derya’nın attığı adım Karahan Ailesi'nin şimşeklerini üzerine çekecektir. Derya, bir çıkış yolu bulabilecek midir?

Erdem’in hazırladığı plan istediği gibi işlememektedir. Düşündüğünden daha büyük boyuta ulaşan olay Erdem’in zor anlar yaşamasına neden olur. Erdem, özenle hazırladığı planını bozan kişiyi bulmak için harekete geçecektir.

Yaren, aradığı kanıtı bulabilecek mi? Kara Yazı 2. Bölüm 4 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!