Kara Yazı 3. yeni bölüm fragmanında şok yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı 3. yeni bölüm fragmanında şok yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 15:17

Kara Yazı yeni bölümündeki görüntüler dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Başrolleri ve duygu yüklü senaryo örgüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kara Yazı 3. bölüm fragmanına Yaren ve Mehmet'in öpüşme sahnesi damga vurdu. Peki, bu gelişme dengeleri nasıl değiştirecek? İşte, Kara Yazı 3. yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kara Yazı dizisinin 3. bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Kanal D ekranlarının güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Kara Yazı’nın yeni bölüm fragmanında Yaren ve Mehmet arasında romantik sahneler var.  Duygularıyla yüzleşen Mehmet, Sedef olarak tanıdığı Yaren’i öpüyor. İkili arasındaki sahneler aşkın ilk filizlerini gösteriyor. Yaren, Mehmet'in kendisini öpmesine nasıl tepki verecek?Yaren ve Mehmet arasında neler olacak? Yaren, kardeşi yerine Mehmet’i mi seçecek? İşte, Kara Yazı’nın 3. bölümünden ilk görüntüler!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yaren, kardeşini kurtarmak için gizli kimliğiyle işe başladığı şirkette Mehmet'in dikkatini çeker. Mehmet, Sedef olarak bildiği Yaren'in güzelliğiyle şaşkına döner. Bu güzelliğin büyüsüyle ne yapacağını şaşırır ve onu öpmekten kendini alıkoyamaz. Yaren, kardeşini kurtarmak için ipucu ararken kendini şirketin rüzgarına bırakır. Yaren, yeni kimliğiyle yani Sedef olarak Mehmet'in gönlünü mü çalıyor? Yaren ve Mehmet'in ilişkileri nasıl ilerleyecek? Yaren, kardeşini mi yoksa Mehmet'i mi seçecek?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet, Yaren’i işe almıştı; fakat, önce iki haftalık bir eğitimden geçecekti. Bu sürenin sonunda başarılı olamazsa işi kaybedecekti. Yaren, iki hafta içinde bir iz, bir ip ucu bulmak zorundaydı. İlk iş olarak Mehmet’i yakın takibe aldı.. ve gördükleri Yaren’in asıl suçlunun Mehmet olduğuna kanaat getirmesine neden oldu. Bunu ispatlamak için henüz bir kanıtı yoktu. Cezaevinde aldığı haberle sarsılan Derya, hemen harekete geçmek zorunda kaldı. Ablasından ve babasından sakladığı büyük sır başına bela olmaya devam etti. Derya’nın attığı adım Karahan Ailesi'nin şimşeklerini üzerine çekti. Erdem’in hazırladığı plan istediği gibi işliyordu. Düşündüğünden daha büyük boyuta ulaşan olay Erdem’in zor anlar yaşamasına neden oldu. Erdem, özenle hazırladığı planını bozan kişiyi bulmak için harekete geçti.

KARA YAZI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!