Kara Sevda 51. bölümü neden yayınlanmadı? Kara Sevda yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 51. bölümü neden yayınlanmadı Kara Sevda yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 19:30

Kara Sevda dizisi bu akşam yayınlanmayan yeni bölümüyle izleyicilerine oldukça üzücü bir haber verdi. Başladığı günden itibaren izleyenlerin nefesleri kesen dizi Kara Sevda bu akşam 51. bölümüyle ekranlara gelmedi. Sevilen dizinin takipçileri yeni bölümün neden yayınlanmadığı hakkında oldukça meraklandılar. Heyecan dolu dizi kanal tarafından yayın akışından çıkartılmıştı. Ancak henüz kanal tarafından bir açıklama yapılmadı. Kara Sevda'nın 51. bölüm fragmanı da oldukça geç yayınlanmıştı. Peki, sevilen dizisi Kara Sevda bu hafta yayınlanacak mı? Yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek?

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 51. bölümü diziseverler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından vazgeçilmez dizisi haline gelen Kara Sevda'nın bu hafta neden yayınlanmadığı oldukça merak edildi. Heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri şaşırtan dizinin 51. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Dizinin yayın akışından çıktığını gören izleyiciler, Kara Sevda 51. bölümü neden yayınlanmadı? Kara Sevda 51. bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara oldukça yoğun ilgi gösterdi. Peki, Kara Sevda dizisi bu akşam neden yok?

Kara Sevda’nın yeni bölümü için sabırsızlanan diziseverler kanalın resmi sitesini açtığında hayal kırıklığı yaşadı. Geçtiğimiz bölümün finaliyle merakta bırakan Kara Sevda 51. bölümü bu hafta yayınlanmayacak, bu nedenle fragman geç yayınlandı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal, daha önce karşısına Deniz’in doktoru olarak çıkan kişinin gerçek bir doktor olmadığını anladıktan sonra araştırmasını derinleştirir. Nihan ve Emir’in kendisinden Deniz’le ilgili bir gerçeği saklama ihtimali, Kemal’in aklına tekrar peşinden gideceği o inancı düşürür. "Deniz benim kızım olabilir mi?"

Nihan, Emir’e niye Kemal’le birlikte olduğunu açıklamaya çalışırken, Deniz, ateşlenir ve Vildan tarafından hastaneye götürülür. Bu küçücük hastalık bile, Emir'in haddinden fazla endişelenmesine sebep olur. Nihan, Emir’in Deniz’e karşı artan boğucu ilgisi ile dehşete kapılır. Emir ve Deniz arasındaki bağlar tahmininin ötesinde bir hızla gelişmektedir. Bu durum Nihan’ı en büyük kararlarından birini almaya itecektir. Ama bu karar, Emir’in dikkatinden kaçmaz ve Nihan’ı tahmininden büyük bir felaketin içine atar.

Zeynep, Emir ilişkisinin ortaya çıkması Soydere ailesini temelden sarsar. Zeynep artık parasız, çaresiz ve yapayalnızdır. Zeynep’e en zor gününde el uzatan Emir olur. Hem de Zeynep’in çok uzun zamandır beklediği, hayal ettiği bir hediyeyle birlikte…

BAKMADAN GEÇME!