Kapıcılar Kralı oyuncuları kimler, nerede çekildi? Kapıcılar Kralı filmi konusu

Güncelleme Tarihi:

Kapıcılar Kralı oyuncuları kimler, nerede çekildi Kapıcılar Kralı filmi konusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2022 11:49

Türk sinemasının usta isimlerinden Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi Kapıcılar Kralı, yeniden ekranlara geliyor. Her yayınlandığında izleyiciyi ekrana bağlamayı başaran Kapıcılar Kralı klasikleşen yerli Türk filmlerimiz arasında yer alıyor. PEki, Kağıcılar Kralı nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Kapıcılar Kralı televizyonda bir kez daha sinema severlerle buluşuyor. Kapıcı Seyit'in her biri birbirinden farklı, tuhaf ve zorlukları olan tüm daire sakinleri ile hikayesinin anlatıldığı filmin hangi tarihte ve nerede çekildiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Kapıcılar Kralı oyuncuları, konusu ve film hakkında bilgiler...

KAPICILAR KRALI KONUSU NEDİR?

1976 yılı yapımı olan Kapıcılar Kralı filminde, İstanbul'un bir apartman dairesinde yaşananlar mizahi bir şekilde konu alınıyor. Kapıcı Seyit, her biri birbirinden farklı, tuhaf ve zorlukları olan tüm daire sakinlerini parmağında oynatmaktadır. Aynı zamanda mahalledeki üç apartmanı ailesiyle birlikte idare eder. Ancak kılıbık yönetici istifa edip yerine sert ve acımasız albay gelince kârlı ve rahat günleri sona erer. Adeta askeri bir disiplin uygulayan albay, Seyit ve ailesini oldukça zorlar. Ancak kurnazlığı ve işini kitaba uydurma becerisi sayesinde Seyit yine ayakta kalmayı başarır. Büyük şehirde gözünü açmaya ve sistemin nimetlerinden payını kapmaya çalışır.

Haberin Devamı

KAPICILAR KRALI OYUNCULARI

Kapıcı Seyit'in başına gelenleri ele alan filmin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Sevil Üstekin, Bilge Zobu, Can Kolukısa, Güner Sümer, Şevket Altuğ, Feridun Çölgeçen, Özcan Özgür, Mine Zeren, Yüksel Gözen, Ekrem Dümer, Hikmet Gül, Güler Ökten, Fatoş Tez, Gülten Ceylan gibi isimler yer alıyor.Kapıcı Seyit'in başına gelenleri ele alan filmin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Sevil Üstekin, Bilge Zobu, Can Kolukısa, Güner Sümer, Şevket Altuğ, Feridun Çölgeçen, Özcan Özgür, Mine Zeren, Yüksel Gözen, Ekrem Dümer, Hikmet Gül, Güler Ökten, Fatoş Tez, Gülten Ceylan gibi isimler yer alıyor.

KAPICILAR KRALI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmen koltuğunda Zeki Ökten'in oturduğu, Türk sinemasının efsane filmlerinden olan Kapıcılar Kralı izleyenleri gülmeye doyuracak. Kemal Sunal'ın baş rolünde olduğu film Beyoğlu Cihangir'de çekilmiştir.

 

BAKMADAN GEÇME!