Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümünde dramatik anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümünde dramatik anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 23:14

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine dramatik anlar yaşatmaya devam etti. Her bölümüyle ayrı bir gerilim yaratan Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümünde Zeynep ile Onur, başlarına gelen esrarengiz olayların nedenini anlamaya çalıştılar. Bütün tatsızlıkların arkasında Ahmet'in olduğunu düşünen Zeynep, tedirgindi. Son bölümün bitmesinin ardında yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemre, rahat hareketleriyle Emre'yi çileden çıkarınca iki kardeş fena halde kapıştı. Bu durum Muzaffer'in onlar üzerindeki ilk babalık sınavıydı. Son bölümün bitmesinin ardında yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zeynep ile Onur, başlarına gelen esrarengiz olayların nedenini anlamaya çalışırlar. Bütün tatsızlıkların arkasında Ahmet'in olduğunu düşünen Zeynep, tedirgindir. Onur ise umduğunu bulamadığı gezileri için üzülürken, dönüşte büyük bir hata yapar.

Haberin Devamı

Cemre, rahat hareketleriyle Emre'yi çileden çıkarınca iki kardeş fena halde kapışır. Bu durum Muzaffer'in onlar üzerindeki ilk babalık sınavıdır.

Nefise, Muzaffer'in samimi ve sevecen yaklaşımlarına kayıtsız kalamaz. Tam bir aile olacaklardır sonunda. Ancak artık niyetini iyiden iyiye belli eden Kemal, hamlelerini büyütürken, amacına bir türlü ulaşamayan Tuba'nın da pes etmeye niyeti yoktur.

BAKMADAN GEÇME!