Kalbimdeki Deniz 16. bölüm fragmanında Mirat'la ilgili karışık duygular yaşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz 16. bölüm fragmanında Miratla ilgili karışık duygular yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 19:43

Kalbimdeki Deniz yayınlanan 16. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça ilginç dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Mirat’ın adam öldürmeye tam teşebbüsten sabıkalı olduğunu öğrenen Deniz ve Ece, gözlerinin önünde aşçıya uyguladığı şiddetin de etkisiyle, Mirat’la ilgili karışık duydular içine girerler. İşte, Kalbimdeki Deniz 16. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen hareketli dizisi Kalbimdeki Deniz 16. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Herkes tarafından beğeni kazanan Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı diziseverlerle buluşacak. Yeni bölümde enteresan olaylar yaşanacak. Yeni bölümde Hülya, Denizlerin evden taşınması için baskı yapmaya başlar. Olayları dışarıdan ama dikkatle izleyen Artun, Mirat’la hipoterapi seanslarına başlarken, Deniz’i de yakından tanımaya çalışır. İşte, Kalbimdeki Deniz 16. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Mirat’ın adam öldürmeye tam teşebbüsten sabıkalı olduğunu öğrenen Deniz ve Ece, gözlerinin önünde aşçıya uyguladığı şiddetin de etkisiyle, Mirat’la ilgili karışık duydular içine girerler. Bunu fırsat bilen Hülya, Denizlerin evden taşınması için baskı yapmaya başlar. Olayları dışarıdan ama dikkatle izleyen Artun, Mirat’la hipoterapi seanslarına başlarken, Deniz’i de yakından tanımaya çalışır. Diyar’ı korumaya çalıştığı gece üşüten ve ağır hastalanan Serdem’i kurtarmak isteyen Diyar, aklını kullanarak Mirat’tan yardım ister.  Figen’in kendisine asılmaya çalıştığını anlayan Mustafa onu kesin dille refüze eder ve babasından Ece’nin gönlünü almasını ister. Mustafa ve İbrahim’in Miratlara gelişini yanlış yorumlayan Fikriye, Mirat tarafından feci azarlanır.  Gurur kırıklığını Ferhat’ın ilgisiyle telafi eden Figen, annesi her şeyi anlayacakken, ona yardım eden Mustafa ve Ece’nin üzerine suçu atar. Miratların kapısına yüzleşmeye ve kavgaya gelen Fikriye’nin başına hiç beklenmeyen bir şey gelir.  Hülya’nın baskılarına rağmen, Mirat’a güvensizlik gösterip evden ayrılmayı içine sindiremeyen Deniz’in kararını ise, yüreklerini ağızların getirecek bir olay değiştirir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Canını kurtarmak için çiftlikten kaçan Diyar, Serdem’le buluşur ama ummadığı bir gerçekle yüzleşir.  Diyar’ın kaybolması Fikriye ve Hülya’yı panikletip harekete geçirir. Hülya, Ece’nin durumundan yararlanıp yanına almanın yollarını ararken, Ece annesini ve onu şaşırtan bir karar verir. Karısının Denizlerin hayatına müdahalesine kızan Nejat’la Hülya arasındaki tartışma, ipleri kopma noktasına getirir. Mustafa, üzerine ısrarla yürüyen Fikriye ve Figen’i bozar. Hülya’nın aylar önce bulduğu işte karşılaştığı Artun’u, çiftlikte sakat olarak görmek Deniz’i çok şaşırtır. Aşçı Emin, Deniz’e olan düşmanlığını hakaret boyutuna taşıyınca, herkesin içinde Mirat tarafından yumruklanır. Bu tabloyu da fırsat bilen Hülya, onu Mirat’tan koparabilmek için elindeki en güçlü kozu ortaya koyar. 

BAKMADAN GEÇME!