Kadir İnanır'ın tedavisi başka bir hastanede devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Kadir İnanırın tedavisi başka bir hastanede devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 10:59

Beykoz’daki evinde 24 Mart’ta rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakımda tutulmuştu.

Haberin Devamı

İnanır, 1 Nisan’da yoğun bakımdan çıkarılarak, servise alındı. Durumu iyiye giden İnanır’ın salı günü akşam saatlerinde taburcu olduğu öğrenildi.

TEDAVİSİ BAŞKA BİR HASTANEDE DEVAM EDECEK!

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yapan Jülide Kural, ünlü sanatçının başka bir hastanede tedavisine devam edeceğini belirterek  " Bildiğiniz üzere Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk müdahale, yoğun bakım ve bir günlük servise çıkma serüveninin ardından, evet hastaneden ayrıldık. Ancak tedavinin rehabilitasyon sürecine başlamak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesine yerleştik. Öncelikle Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesinde ilk müdahale ve sonrasında uygulanan son derece dikkatli ve emekle bezeli 9 günlük süreçte başta Başhekim Dr. Necdet Bey, Başhekim yardımcısı Dr. Naif Bey, Mustafa Hoca, Zeliha Hoca, Ahu Hoca ve adını sayamayacağım kadar çok doktor ve sağlık çalışanı emekçi dostlarımıza sonsuzca teşekkür ediyoruz. Onlara söz verdik: Rehabilite süreci ve fizik tedavi sonrasında Kadir İnanır ile el ele ziyarete gideceğiz" dedi.

Kadir İnanırın tedavisi başka bir hastanede devam edecek


ÖYLESİNE KARİZMATİK Kİ!
Kadir İnanır'ın  sevenlerine seslenen Jülide Kural " Elbette zamana ve sabıra ihtiyacı var. Hep dediğimiz gibi; güçlüdür Kadir İnanır ve ona ulaşan böylesine bir sevgi ve saygıyı hissederken eminim bunu da atlatacaktır. Ve son bir söz ya da bir gözlem: Tüm bu zorlu süreçlere inat o yatağın içinde Yunan mitolojisindeki Zeus'un gücü, Paris'in yakışıklılığı ile öylesine karizmatik ki!
Saygılarımla Jülide Kural

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!