Kadın 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şirin denize atılan silahı alacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kadın 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Şirin denize atılan silahı alacak mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2019 20:29

Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı salı akşamları ekranlara gelen Kadın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Enver’in evde bulduğu silahı Arif ve Bahar denize atmak isteyecek. Ancak Şirin yeni bir plan kurarak silahı kendisi alacak. Peki, Kadın'ın yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, merakla beklenen Kadın'ın 77. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın 24 Aralık Salı akşamı 77. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Kadın'ın bu haftaki bölümünde, heyecan dolu anlar yaşanacak. Arif'in Bahar'a yapacağı teklif ise ekranlara damga vuracak. Yılbaşı gecesi gelen bir ses ise herkesin dünyasını başına yıkacak. İşte, Kadın'ın 77. bölüm fragmanı ve kısa özeti.

KADIN'IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir?
Arif ve Bahar’ı tüm olan olaylar daha da yakınlaştırmaya başlar. Arif’in mutluluğu ise her halinden belli olmaktadır. Bahar’ı arkadaşlarıyla tanıştıracağı düşüncesi de onu içten içe ümitlendirir.

Haberin Devamı

Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılacaktır.

BAKMADAN GEÇME!