Kadın dizisi son bölüm ardından yeni fragman şaşırttı: Sarp yaşıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisi son bölüm ardından yeni fragman şaşırttı: Sarp yaşıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 23:07

Kadın dizisinin son bölümünün hemen ardından yeni fragman geldi. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kadın'ın son bölümünde Bahar ve annesi arasında geçen sahneler kalplere dokundu. Finale ise Şirin’in odasından çıkan şey damga vurdu. Kadın'ın yeni bölüm fragmanı ise 'Sarp yaşıyor mu?' sorularına neden oldu.

Haberin Devamı

Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kadın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Enver, Bahar’a hiçbir şey anlatmamakta kararlı olsa da Bahar bir şekilde Hatice ile Şirin’in hastanede olduğunu öğrendi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. İşte Kadın dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin'in öldüğünü düşünen Hatice, yolun sonuna geldiğini düşünür. Ama Hatice verdiği kararda Şirin kadar şanslı olacak mıdır? Bahar olup bitene anlam veremediği için Enver’i arar ve Hatice’ye ulaşmaya çalışır. Enver, Bahar’a hiçbir şey anlatmamakta kararlı olsa da Bahar bir şekilde Hatice ile Şirin’in hastanede olduğunu öğrenir. Hatice’yi görmek için hastaneye giden Bahar, Jale’nin yardımıyla Hatice’yi ziyaret eder. Tüm olup bitenden habersiz olan Enver’in ise, Şirin’in odasında bulduğu şeyden sonra kafası iyice karışacak ve Şirin’e karşı olan şüphesi giderek artacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!