Kadın dizisinin yayınlanan son bölümünde dramatik anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin yayınlanan son bölümünde dramatik anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 23:09

Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine dramatik ve gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Şirin’in son hamlesini kaldıramayan Bahar, çocukları da alıp eski evine döndü. Amacına ulaşan Şirin ise bunun sonucunda hiç istemediği bir şeyle karşı karşıya kaldı. Son bölümün bitmesinin ardından dizisinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kadın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Son bölümde Enver de Bahar ile beraber eski eve döndü. Arif, Bahar’ın iyiliği için dönmemesini istese de bu duruma içten içe sevindi. Son bölümün bitmesinin ardından dizisinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şirin’in son hamlesini kaldıramayan Bahar, çocukları da alıp eski evine döner. Amacına ulaşan Şirin ise bunun sonucunda hiç istemediği bir şeyle karşı karşıya kalır. Enver de Bahar ile beraber eski eve döner. Arif, Bahar’ın iyiliği için dönmemesini istese de bu duruma içten içe sevinir. Alp ise inandığı büyük yalanlara bir adım daha yaklaşmıştır. Enver’in Bahar ile gitmesini kabullenemeyen Şirin, Enver’in eve dönmesi için elinden geleni yapar. Hatice bir tesadüf sonucu Şirin ile ilgili bir gerçekle daha yüzleşir. Hatice’nin öğrendiği şeyden sonra Şirin’e tepkisi bu kez daha ağır olacaktır. Şirin tüm bu olanlardan sonra gerçekten iyileşecek mi? Yoksa yalanlarına devam mı edecek?

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!