Kadın dizisinin yeni bölümü hangi gün yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin yeni bölümü hangi gün yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 19:49

Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın başrollerini paylaştığı Kadın dizisinin 2 Ocak'ta yayınlanması beklenen 11. bölümü ertelendi. Sevilen dizinin yeni fragmanlarına günler öncesinden ulaşan izleyiciler, tarih araştırması yapıyor. Peki Kadın dizisinin yeni bölümü hangi gün yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kadın dizisinin 11. bölüm fragmanları yayınlandı ama dizinin 2 Ocak tarihli Fox Tv yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kadın'ın son bölümünde Şirin'e karşı şüpheleri artan Enver'in eline önemli bir koz geçmiş, merak uyandıran final sahnesi ardından yeni bölüm heyecanı başlamıştı. Peki oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Kadın dizisinin 11. bölümü hangi gün yayınlanacak?

Kadın dizisinin yeni bölümü bir hafta gecikmeli olarak 9 Ocak Salı günü yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şirin’in sürekli telefon ile rahatsız etmesi Bahar’ın sinirlerini bozmaya başlamıştır. Jale ve Sinan’ın ısrarları üzerine hastaneye giden Bahar, hastanede karşılaştığı şüpheli tavırlardan sonra bir şeylerin ters gittiğini anlar. Bahar’ın hayattaki en büyük korkusu ise çocuklarını yalnız bırakma düşüncesidir. Tüm yaşanan şeylerden sonra Enver’in Şirin’e karşı şüpheleri her geçen gün daha çok artar ve eline Şirin ile ilgili bir koz geçer. Enver bu kozu iyi kullanabilecek midir?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!