Kadın dizisinin 11. bölüm fragmanında Şirin'e şok sözler - Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin 11. bölüm fragmanında Şirine şok sözler - Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 23:21

Kadın dizisi dün akşam 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ekrana gelen son bölümde Jale ve Sinan’ın ısrarları üzerine hastaneye giden Bahar, öğrendiği gerçekle sarsılsı.Duygu yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı. İşte Kadın 11. bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kadın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Şirin’in sürekli telefon ile rahatsız etmesi Bahar’ın sinirlerini bozmaya başladı. Jale ve Sinan’ın ısrarları üzerine hastaneye giden Bahar, hastanede karşılaştığı şüpheli tavırlardan sonra bir şeylerin ters gittiğini anladı. Finale ise Enver'in eline geçen defterde yazanlar damga vurdu. Yeni gelişmeleri merak eden dizi takipçileri merakla Kadın dizisinin 11. bölüm fragmanını merak ediyordu. İşte yeni bölümden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin’in sürekli telefon ile rahatsız etmesi Bahar’ın sinirlerini bozmaya başlamıştır. Jale ve Sinan’ın ısrarları üzerine hastaneye giden Bahar, hastanede karşılaştığı şüpheli tavırlardan sonra bir şeylerin ters gittiğini anlar. Bahar’ın hayattaki en büyük korkusu ise çocuklarını yalnız bırakma düşüncesidir. Tüm yaşanan şeylerden sonra Enver’in Şirin’e karşı şüpheleri her geçen gün daha çok artar ve eline Şirin ile ilgili bir koz geçer. Enver bu kozu iyi kullanabilecek midir?

 

BAKMADAN GEÇME!