John Wick 4 ne zaman vizyona girecek, çıkış tarihi nedir? İşte John Wick oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

John Wick 4 ne zaman vizyona girecek, çıkış tarihi nedir İşte John Wick oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2023 17:46

John Wick 4 vizyon tarihi, Mart ayıyla beraber merak ediliyor. İlki 2014 yılında izleyiciyle buluşan serinin dördüncüsü heyecanla bekleniyor. Keanu Reeves'ın başrolde olduğu John Wick 4'ün vizyon tarihi daha önce ertelenmişti. Son fragmanı yayınlanan filmin çıkış tarihi netleşti. Peki John Wick 4 ne zaman vizyona girecek, çıkış tarihi nedir? İşte John Wick oyuncuları ve konusu

Haberin Devamı

İlk 2014 yılında vizyona giren ve 3 film ile seyirciyle buluşan John Wick 4 için geri sayım başladı. İlgiyle takip edilen film serilerinden biri olan John Wick, aksiyon kategorisinden öne çıkan yapımlar arasında. Heyecanle beklenen serinin 4. filminin Mart ayı içerisinde izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

JOHN WICK 4 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

John Wick serisinin yeni filminin son fragmanı da yayınlandı. Sevilen serinin yeni filminin 24 Mart 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

JOHN WICK 4 KONUSU

John Wick, emekli bir tetikçi ve eşini de kaybetmiştir. Onun için hayatın tek anlamı ise geriye kalan köpeğidir. Rus mafya çetesi bir gün Wick'in evine girip köpeğini öldürür ve Mustang'ini de çalarlar. Bunun üzerine John Wick, köpeğini öldüren mafyadan initkam almak için geri döner ve düşmanlarıyla mücadele eder.

Haberin Devamı

JOHN WICK 4 OYUNCULARI

Diğer filmleri hasılat rekoru kıran filmin oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada ve Donnie Yen gibi isimler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!