John Wick 4 ne zaman çıkacak? İşte John Wick 4 vizyon tarihi

Güncelleme Tarihi:

John Wick 4 ne zaman çıkacak İşte John Wick 4 vizyon tarihi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2022 14:49

John Wick 4 çıkış tarihi merak ediliyor. Merakla beklenen filmin fragmanı da yayınlandı. İlki 2014 yılında vizyona giren John Wick'in başrolünde Keanu Reeves yer alıyor. Film severlerin ilgiyle takip ettiği serinin 4. filminin çıkış tarihi de belli oldu. Peki John Wick 4 ne zaman çıkacak? İşte John Wick 4 vizyon tarihi

Haberin Devamı

John Wick serisi ilgiyle takip ediliyor. Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı serinin dördüncü filmi John Wick: Chapter 4'ün gösterimi daha önce farklı nedenlerden dolayı ertelenmişti. İzlenme rekorları serinin 4. filminin fragmanı yayınlandı ve vizyon tarihi belli oldu. İşte John Wick 4 çıkış tarihi...

JOHN WICK 4 NE ZAMAN ÇIKACAK?

John Wick serisinin yeni filminin fragmanı yayınlandı. Buna göre filmin 24 Mart 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

JOHN WICK 4 KONUSU

John Wick, emekli bir tetikçi ve eşini de kaybetmiştir. Onun için hayatın tek anlamı ise geriye kalan köpeğidir. Rus mafya çetesi bir gün Wick'in evine girip köpeğini öldürür ve Mustang'ini de çalarlar. Bunun üzerine John Wick, köpeğini öldüren mafyadan initkam almak için geri döner ve düşmanlarıyla mücadele eder.

Haberin Devamı

JOHN WICK 4 OYUNCULARI

Diğer filmleri hasılat rekoru kıran filmin oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada ve Donnie Yen gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!