Jet Sosyete dizisinin son bölümünde eğlenceli anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Jet Sosyete dizisinin son bölümünde eğlenceli anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 23:20

Jet Sosyete dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Jet Sosyete dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam etti. Başrollerinde Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt gibi isimlerin olduğu Jet Sosyete dizisinin son bölümünde Gündüz, Alara’yı etkilemek için attığı kitap okuma yalanı içinden çıkılmaz bir sorun yumağına dönüştü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi kabul edecek mi? Gündüz, Alara’yı etkilemek için attığı kitap okuma yalanı içinden çıkılmaz bir sorun yumağına dönüşüyor. İlayda ise geçmek bilmeyen sırt ağrılarına çözümü, şifacı Şennur teyzede arıyor. Şennur ayağına gelen kısmet ile gözü dönüyor ve Talip ve İlayda’nın aralarını yapmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Öte yandan, Yaşar İngiltere’de tatil hayalleri için iyi derecede İngilizce bildiğini söylemesi başını derde sokuyor. Yaşar olmayan İngilizcesi ile İngiliz tasarımcı ile anlaşmaya çalışacak. Ozan Berk’in aslında göründüğü gibi biri olmadığını Melike’ye ispatlaya bilecek mi?

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Jet Sosyete'nin 22 Nisan Pazar akşamı ekranlara gelen son bölümünde, Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi Instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, anlayışlı ve insan sevgisi ile dolu bir insana dönüşen Cengiz Bey ‘in kafa karışıklığı alışılmadık kararlar vermesine neden oluyor.

İfade uzmanı mesleğin anlamından pek haberdar olmayan Gizem ve Safiye, bu işe girmeye karar veriyor. Gündüz’ün alacaklıları fidye için Alara’yı kaçırıyor. İlayda artık Ozan ile düğün günü netleştirmeye kararlıdır. Yıldız herkesten gizli spor salonunun barında çalışmaya başlıyor. Şennur Hanım buna tepki gösteriyor. Talip ise annesi Şennur ve Yıldız’ın arasını düzeltmeye çalışıyor.

BAKMADAN GEÇME!