Jet Sosyete son bölümünde Yaşar şirinlik yapıyor! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Jet Sosyete son bölümünde Yaşar şirinlik yapıyor Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2018 16:43

Jet Sosyete 4. son bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıktı. Şirkette tasarruf için işte çıkarma kararı alan Cengiz, bu kararı ufaktan duyurmuştur. İşten çıkarma nedeniyle savunma kalkanlarını açan Yaşar, Cengiz'e şirinlik yapmaya başlamıştır. Jet Sosyete 4. son bölümünde bu durum ortalığın karışmasına neden olmuştur. Peki, son bölüm sonrası Jet Sosyete 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, diziyi yakından takip edenlerin merakla araştırdığı konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yakın zaman önce ekranlara gelmeye başlayan Jet Sosyete dizisi, yayınlanan 4. son bölümüyle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cengiz Bey şirkette tasarruf önlemleri için işten çıkartma yapmaya karar verir. İşlerini kaybetmek istemeyen personel ise sinir oldukları Yaşar’a şirinlik yapmak zorunda kalır. Kahkaha dolu son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 5. bölüm fragmanı belli oldu mu?

Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak...

JET SOSYETE'İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Cengiz Bey şirkette tasarruf önlemleri için işten çıkartma yapılmasını ister; üstelik bu durumu da Yaşar’ın kararıymış gibi şirkete duyurur. İşlerini kaybetmek istemeyen personel aslında sinir oldukları Yaşar’a şirinlik yapma yarışına girerler. Gizem alışveriş bağımlılığı terapisi için evde düzenlediği seansa Safiye’yi de davet eder; Safiye “farklı” bakış açısıyla bu seansın yıldızı olur.

Haberin Devamı

Sitenin bahçıvanının kovulması üzerine Melike Özpamuk ailesinin yeni bahçıvanı olarak göreve başlar. Ozan ile Melike’nin geçirdiği zaman artarken İlayda ise bu durumdan gittikçe daha rahatsız olmaktadır. Talip, Yıldız ile arasındaki buzları eritmeye çalışırken, Gündüz de Yaşar’dan aldığı tavsiye ile Alara’nın evine sürpriz bir ziyarette bulunur.

 

BAKMADAN GEÇME!