İşte Benim Stilim’de dün kim elendi? İşte Benim Stilim’den elenen isim

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim’de dün kim elendi İşte Benim Stilim’den elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 10:14

İşte Benim Stilim dün haftanın finali bölümüyle ekrana geldi. Konsepte uygun kombiniyle jüriden en yüksek puanı alan isim 10 bin TL’lik çekin sahibi olurken; jüriden en düşük puanı alan isim İşte Benim Stilim’e veda etti. Peki, İşte Benim Stilim’in dünkü bölümünde kim elendi? İşte, 5 Mart haftanın finali bölümünde yaşananlar ve programa veda eden o isim!

Haberin Devamı

Sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim geçen haftanın kapanışını 5 Mart Pazar günü yaptı. İşte Benim Stilim'de birbirinden iddialı yarışmacılar tarzlarını ortaya koydular. Birbirinden özel ve şaşırtan sahne şovları ile bir bir podyumdaki yerlerini alan yarışmacılar izleyicilere keyif dolu anlar yaşattılar. Gerek sevilen jüri üyeleri gerekse farklı karakterlere sahip yarışmacılarıyla dikkat çeken İşte Benim Stilim’in haftanın finali bölümünde bir isim yarışmadan elendi. Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu sunuculuğunu ise Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim'de son ikiye kalan isimler Bahar Candan ve Berna doğan oldu. İşte Benim Stilim'de 'kim elendi' sorusunun yanıtını jürinin oyları belirledi. Peki, elenen isim kim oldu? 10 bin TL’lik çeki kim aldı?

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim'de jürinin kararıyla bu hafta en çok tarz ve puanları alan yarışmacı Dilara Taşkın haftalık ödül olan 10 bin lirayı kazandı. Jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için kurtarılmayan iki yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı. Jürinin karşısına çıkan Bahar Candan ve Berna Doğan arasından jüri elenmesi için Berna Doğan ismini verdi. Gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Berna Doğan oldu.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

BAKMADAN GEÇME!