İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 22:48

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Her hafta cuma akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden dizi İstanbullu Gelin'in son bölümünde Faruk ve Esma arasındaki yüzleşme Reyhan’ı hayatının en zor seçimini yapmak zorunda bıraktı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde gerçeklerle yüzleşemeyen İpek, Kıymet’ten duydukları ile neye uğradığını şaşırdı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Faruk ve Esma arasındaki yüzleşme Reyhan’ı hayatının en zor seçimini yapmak zorunda bırakır. Gerçeklerle yüzleşemeyen İpek, Kıymet’ten duydukları ile neye uğradığını şaşırır. Ufak bir talihsizlik Süreyya’nın aklından bile geçiremeyeceği bir noktaya evrilir. Osman ve Burcu’nun aldıkları karar, başta Esma olmak üzere herkesi şaşkına çevirecek bir ismin Bursa’ya gelmesine neden olur. Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır.

Haberin Devamı



İŞTE DEFNE SAMYELİ’NİN ROLÜ

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, İstanbullu Gelin’in 36. bölümüne Defne Samyeli konuk oluyor. Samyeli, Garip’in eski eşi Siren karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

 

BAKMADAN GEÇME!