İsimsizler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 22:55

İsimsizler son bölümü ile yine aksiyonu doruklara taşıdı. Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana sevilerek izlenen dizisi İsimsizler, son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Peki, Fatih ve ekibinin hareketli dakikalar yaşadığı son bölümün ardından İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merakla beklenen fragman hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İsimsizler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İsimsizler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Damla’ya enjekte edilen ilaç ölümcül bir zehirdi ve bu zehir nedeniyle komaya girdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Damla’ya enjekte edilen ilaç ölümcül bir zehirdir ve bu zehir nedeniyle komaya girer. Acilen hastaneye kaldırılan Damla’nın yaşaması için panzehire ihtiyacı vardır. İsimsizlerin 24 saatten daha az bir sürede bu panzehiri bulmaları gerekmektedir. Fakat bilmedikleri şey, panzehirin bir tek Kudret’te olduğudur.

Haberin Devamı

Öte yandan Biruske de ağır yaralanmış, o da hastaneye kaldırılmıştır. Dayı’nın Biruske’nin eşyalarının arasında gördüğü bir fotoğraf kafasında birçok soru işaretleri belirmesine neden olacaktır.
İsimsizler panzehiri alabilecekler midir? Damla kurtulacak mıdır yoksa Kudret bu sefer zaferinin tadını mı çıkaracaktır?

BAKMADAN GEÇME!