İsimsizler 23. bölüm fragmanında Fatih ve ekibi, Damla'yı kurtarabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 23. bölüm fragmanında Fatih ve ekibi, Damlayı kurtarabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 18:07

İsimsizler 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Fatih'ten Handan'a büyük destek. Kudret, yeni planlarında Kor Yakup'un kızını nasıl piyon edecek? İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İsimsizler yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi İsimsizler yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kudret’in, beş büyüklerin talimatıyla, onlar için çok önemli olan çipi, devletin güvenlik binasından alması gerekiyordur. Kudret’in yardım isteyeceği tek bir kişi vardır, o da Handan… Acaba Handan çipi kendi elleriyle Kudret’e teslim edecek midir yoksa aklında başka bir plan mı vardır?

Kor Yakup’un kızı Damla ise üzerinde bomba yüklü yelekle İstanbul’da açmıştır gözünü. Ona gözcülük edecek kişi Biruske’dir. Kudret, Biruske’den Damla’yı gençlerin ve çocukların olduğu bir yerde patlatmasını ister. İsimsizler ise Damla’nın bomba yüklü olduğundan habersiz şekilde İstanbul’da izini sürmektedirler.

Haberin Devamı

Acaba İsimsizler Kudret’in hain planını bozmayı başarıp Damla’yı sağ salim kurtarabilecekler midir? Yoksa her şey için geç mi kalınacaktır?

BAKMADAN GEÇME!