İsimsizler 2. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 2. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 10:36

İsimsizler 2. Sezon tanıtım fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. Kanal D ekranlarının kısa sürede dikkat çeken yapımlarından biri olmayı başaran iddialı dizisi İsimsizler 19 Haziran Pazartesi günü sezon finali yapmıştı. Peki İsimsizler dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak, net tarih var mı?

Haberin Devamı

İsimsizler 2. sezonundan ilk görüntüler geldi. Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedat Mert, Taner Ertürkler ve Volkan Keskin’in başrollerini paylaştığı İsimsizler’in yeni sezon tanıtım fragmanına Fatih Keskin’in hastane odasındaki görüntüleri damga vurdu. Fragmanının sonunda ‘Fatih Keskin sen öldün.’ cümlesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. İsimsizler sezon finali bölümünde Fuat'ın anlatacağı sırlar ile hizmetin tüm oyunlarını ifşa etmek isteyen ve onu Ankara'ya götürmeye karar veren Fatih ve Dayı’nın içinde bulundukları helikopterle düşmüştü. Fatih ve Dayı’nın akıbetini merak eden izleyiciler, heyecanla İsimsizler dizisinin yeni sezonunu bekliyordu. Peki yeni sezon tarihi belli oldu mu?

İsimler 2. sezonuyla Eylül ayında yeni gelişmeleriyle kaldığı yerden devam edecek.

Fatih ve ekip, Dayı’ya engel olamadı ve Dayı tetiği çekti. Dayı’nın silahını ateşlemesi, İsimsizler ekibinin başına gelecek felaketlerin de başlangıcı oldu. Diğer tarafta Berfin, ailesini katleden kişinin Bozan olduğunu öğrendi. Bozan, Berfin’e infaz emrini verenin Gözcü olduğunu söyledi. Berfin, Gözcü ile hesaplaşırken, Bozan ise kendisini ele veren Heja’nın peşine düştü.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!