Survivor İpek Yaşar kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor İpek Yaşar kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2018 17:14

Survivor 2018’in gönüllüler yarışmacısı İpek Yaşar’ın hayatı eleme adayı gösterilmesinin ardından yeniden gündeme geldi. Kadroya sonradan dahil olan İpek Yaşar’ın zorlu yarışmaya devam edip edemeyeceği bu akşam netlik kazanacak. Peki İpek Yaşar kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

Survivor’daki macerası henüz yeni başla İpek Yaşar, Gönüller’de eleme potasına kalan 3 isimden biri oldu. Ramazan ve Funda ile birlikte eleme adayı gösterilen İpek Yaşar’ın merak edilenlerini derledik.

Fiziki görüntüsünden sporla iç içe olduğu anlaşılan İpek Yaşar, Galatasaray A Takımı'nda forma giymiş milli su topu oyuncusudur. 1991 yılında doğan İpek Yaşar, Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra yüksek lisans yaptı. Farklı spor türlerinde kendisini deneyen İpek Yaşar, crossfit hocalığı yapıyor. İpek Yaşar, Sports Tv’de yayınlanan 2016 yapımı Kadınlar Konuşuyor programının sunucularından biriydi. Crossfit Balaban'da koç olarak çalışan milli sporcu, Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanıyor ve sık sık ilgi alanlarına yönelik paylaşımlarda bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!