Ip Man 4 (Ip Man 4: Final) konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Ip Man 4 (Ip Man 4: Final) konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2023 14:12

Ip Man film serisinin 4. filmi olan Ip Man 4: Final filmi 1 Ağustos Salı akşamı Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Wilson Yip’in yönetmen koltuğunda oturduğu 2019 yılı yapımı filmde Donnie Yen bir kez daha Ip Man’e hayat veriyor. Filmde WingChun dövüş tekniğinin ustası Ip Man, ABD’de WingChun okulu açarak yerel dövüş sanatları topluluğunu rahatsız eden öğrencisinin yanına gitmeye karar verir. Peki, Ip Man 4 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

1 Ağustos Salı akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanan Ip Man filmi konusu ve oyuncuları ile ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Donnie Yen'in rolünü tekrar canlandırması ile aynı adı taşıyan Wing Chun büyükustası Ip Man'ın hayatına dayanan film serisinin dördüncüsü ve son filmidir. İşte Ip Man 4 filmi konusu ve oyuncuları…

IP MAN 4 FİLMİ KONUSU

Karısının ölümünden sonra Ip Man, sigara yüzünden boğaz kanseri olduğunu öğrenir. İsyankar oğlu Ip Chun zorbalara karşı kavga ettikten sonra okuldan kovulur ve Ip Man bir okul aramak için Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrine gitmeye karar verir. Öğrencisi Bruce Lee, bir Wing Chun okulu açarak, Amerikalılara dövüş sanatlarını öğreterek ve dövüş sanatları üzerine bir kitap yazarak San Francisco'daki yerel dövüş sanatları topluluğunu altüst eder.

Haberin Devamı

IP MAN 4 OYUNCULARI

Donnie Yen .... Ip Man

Wu Yue .... Wan Zong Hua

Scott Adkins .... Barton Geddes

Danny Chan .... Bruce Lee

Vanness Wu .... Hartman Wu

Chris Collins .... Colin Frater

Nico Amedeo .... Walters

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!