İnsanlık Suçu dizisinin son bölümünde gerilim arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İnsanlık Suçu dizisinin son bölümünde gerilim arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2018 21:48

İnsanlık Suçu dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemal, yaptığı beklenmedik hamle ile Selim’den ve tehditlerinden kurtulmayı başardı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İnsanlık Suçu dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hülya’nın İstanbul’a geldiğini öğrenen Sami karmaşık duygular içindeydi. Onu görüp yıllardır içinde tuttuklarını söylemek istedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemal, yaptığı beklenmedik hamle ile Selim’den ve tehditlerinden kurtulmayı başarmıştır. Bunun rahatlığını yaşarken, annesinden gelen telefon ile soluğu hastanede annesi ve kardeşi Esra’nın yanında alır. Hastanede Esra’nın bir bebeği olduğunu öğrenen Cemal adeta delirir. Ne kadar ısrar etse de Esra bebeğin kimden olduğunu Cemal’e söylemez. Cemal kardeşine zarar verme noktasına geldiğinde, onu durduracak kişi Suna olacaktır.

Haberin Devamı

Hülya’nın İstanbul’a geldiğini öğrenen Sami ise karmaşık duygular içindedir. Onu görüp yıllardır içinde tuttuklarını söylemek istemektedir. Ne var ki kocasının Cemal’e gösterdiği ilgiden zaten son derece rahatsız olan Emel, Sami’nin Hülya ile iletişim kurmasını affetmeyecektir. Bu arada Gökhan’ın eline geçen bazı fotoğraflar hem Suna’yı hem de Cemal’i son derece güç duruma sokar. Çaresizce bir çıkış yolu arayan Cemal’in imdadına ise Cevher yetişecektir.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İnsanlık Suçu 7 Nisan cumartesi yayınlanan son bölümde, gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorguda komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez. Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır. Tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken amcasının artık onunla görüşmek istemediğini öğrenir. Gökdemir Malikânesi’ne gelen Cemal amcasından bir şans daha isterken, aldatılmanın acısını çeken Suna, Sami ve Emel’in önünde Gökhan’la hesaplaşmak için fırsat kollamaktadır.

Haberin Devamı

İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 14 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlarında olacak...

BAKMADAN GEÇME!