İNCİ TANELERİ 5. BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri son bölümde sır perdesi aralandı: 'Anneni ben öldürmedim...' İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

İNCİ TANELERİ 5. BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri son bölümde sır perdesi aralandı: Anneni ben öldürmedim... İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2024 02:54

İnci Taneleri 5. son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 22 Şubat Perşembe akşamı seyirci karşısına çıktı. Azem'in oğlu Cihan'ın vurulduğu son bölümde, Dilber, Piraye ve Azem’in görüntülerini izleyerek kıskançlık krizine girdi. Dizinin final sahnesinde ise Azem'in oğluna "Anneni, annenizi, Hande’mi, aşkımı bu gezegendeki en iyi arkadaşımı ben öldürmedim." itirafı ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından ise dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Azem Dilber'i terk edecek mi? merak konusu oldu. İşte, İnci son bölüm full HD izleme ekranı ve 6. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 22 Şubat tarihli 5. bölümünde, Cihan, eli silahlı adamlar tarafından vurulurken, Azem'in büyük sırrı açıklamasıyla Cihan, gözyaşları içinde Azem'i dinleyerek resti çekti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Dilber'in odasından çıkan Azem'in kararı merak uyandırdı. İşte, İnci Taneleri 5. full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler...

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azem oğlu ile buluşmuştur. Ancak kavuşma anı, yıllardır hayalini kurduğu gibi geçmez. Cihan artık evde bıraktığı çocuk değil, bambaşka bir delikanlıdır. Cihan, eli silahlı adamlar tarafından vurulur ve Azem'in kollarında yaşam mücadelesi verir. Azem, yıllar sonra oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşamak yerine oğlunun vurulmasıyla büyük bir şok yaşar. Zavallı Azem, gözyaşlarını tutamaz ve hıçkırıklara boğulur. Azem’in Piraye ile yediği yemeğin magazin haberleri düşmesi Dilber'i büyük bir hayal kırıklığına uğratır. Dilber, Azem'e karşı nasıl davranacak?

Haberin Devamı

Azem, Nesrin ve Kasım'a olanları anlatır. Nesrin, artık o gün orada neler olduğunu anlatması gerektiğini ve katil sıfatından kurtulması için konuşması gerektiğini söyler. Azem, oğlunu geri kazanmak için yıllarca sakladığı sırrı artık söylemeye karar verir. Cihan, gözyaşları içinde Azem'i dinler ve canı yansa da resti çeker.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İnci Taneleri 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, Dilber'i terk mi ediyor?

Azem ile Piraye arasında bir çekim başlar. Ancak Azem'in aklı oğlundadır. Cihan, kendine savaş açanlarla savaşa girer. Dilber ise Azem'i çok sevdiği için onu Piraye'ye kaptırmak istemez. Ancak Azem, Dilber'e karşı mesafeli davranır. Peki, Azem'in kararı ne olacak? Azem, Dilber'i terk edecek mi?

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!