İNCİ TANELERİ 1. BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri ilk bölüme damga vuran soru: Azem eşini öldürdü mü? İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

İNCİ TANELERİ 1. BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri ilk bölüme damga vuran soru: Azem eşini öldürdü mü İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 02:44

İnci Taneleri ilk bölüm izleme ekranı kesintisiz ve full HD yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat verdiği İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında 25 Ocak Perşembe akşamı yayın hayatına başladı. Yıllar sonra cezaevinden çıkan Edebiyat öğretmeni Azem Yücedağ’ın eşini gerçekten öldürüp öldürmediği gizemini korurken, Dilber'le yolunun kesişmesi dikkat çekti. Dizinin final sahnesinde ise Azem'in Dilber'in kocası Zahir ve arkadaşlarının saldırısına uğraması ekranlara damga vurdu. Tüm bu gelişmelerin ardından İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, İnci Taneleri 1. bölüm full HD izleme ekranı ve 2. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İnci Taneleri 1. bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 25 Ocak tarihli ilk bölümünde, cezaevinden tahliye olan Azem'in ölen eşinin mezarını ziyaret ederek çocuklarını bulacağı konusunda söz vermesi yüreklere dokundu. Azem ile müzikholde çalışan Dilber’in ilk karşılaşması dikkat çekerken, Dilber Azem'e aşık olduğunu söyledi. Dizinin yayınlanan 2. yeni bölüm fragmanında ise Zahir'in Azem'i tehdit etmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, İnci Taneleri ilk bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 2. bölüm fragmanından ilk görüntüler...

İNCİ TANELERİ 1. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İNCİ TANELERİ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıllardır cezaevinde tutuklu olan Azem Yücedağ, tahliye oldu. İlk iş kendisine kalacak bir yer bulan Azem, günün aydınlanması ile birlikte karısı Hande’nin mezarına gitti. Yazdığı şiiri okuyan ve ‘yine geleceğim’ diyen Azem, kaybettiği çocuklarını bulmak için yemin etti. Çocuklarının esirgeme tarafından korunmaya alındığını öğrenen Azem, kuruma müracaat etti ancak onları bulabilmek için mahkeme kararına ihtiyacı olduğunu öğrendi. Eski dostu eczacı Kasım’ın ziyaretine giden Azem, içini döktü. Kasım da yıllardır yaşadığı zorluklardan bahsetti.

Haberin Devamı

Tek tek bulduğu iş ilanlarını arayan Azem, pansiyonda tanıştığı Zerre’nin sürekli küfür etmesinden rahatsız olunca genç adamı kendi yöntemleri ile uyardı. Azem ile müzikholde çalışan Dilber’in ilk karşılaşması tam da böyle oldu. Azem’in öğretmen olduğunu öğrenen İzzet, onun hakkında kısa bir araştırma yaptı. İnternet sitelerinde karşılaştığı haberler İzzet’in kanını dondurdu.

İzzet’in soğuk tavırlarına anlam vermeye çalışan Azem, ona neler olduğunu sordu. İzzet’in internette yazılanları okuduğunu öğrenen Azem, tek bir cümle ile kendisini anlatmaya çalıştı: Azem’e yaptığı haksızlığın farkına varan İzzet, onu Dilber’in çalıştığı müzikhole götürdü. Dilber dansı ile izleyenleri kendisine hayran bırakırken, o gece müzikholün beklenmedik bir misafiri daha vardı. Azem’den etkilenen Dilber, pansiyona dönünce onu odasında ziyaret etti. Dilber, yıllardır hasret kaldığı cümleleri Azem’e tek tek sıraladı. Hikayesini dinledikçe içten içe Azem’e daha çok üzülen Dilber, herkesten sakladığı şefkatini ona gösterdi.. Azem için ilk iş günü oldukça zorlayıcı geçti. Öncesinde gelen hiçbir öğretmenle anlaşamayan hatta hepsini bir şekilde kaçırmayı başaran Ayça, bu kez Azem ile tanıştı.

Haberin Devamı

Pansiyondaki hareketliliğin farkına varan Azem, Dilber’in odasına gelişiyle şaşırdı. Dilber’e neler olduğunu soran Azem, aldığı cevapla şaşkına döndü: Kocam! Teşekkür için Azem’i yemeğe götüren Dilber, hayatında ilk kez hissettiği duygularından bahsetti: Ben sana aşık oldum!

İkilinin konuşmasına Dilber’in kocası Zahir de şahit oldu. Zahir’in sözleri ile sinirlenen Azem, kendine engel olamadı… Azem ile aynı evde yaşamanın planlarını yapan Dilber, ‘Çok zor zamanlar yaşadım ve bir ilişkiye hazır değilim’ sözlerini duyunca gerçeklerle yüzleşti. Geceyi Kasım ve Nergis’in evinde geçiren Azem, dostları ile geçmişi yad etti.

Piraye şoförüne Azem’i gideceği yere kadar bırakması için talimat verdi. Kendisini bekleyen kötü sürprizden habersiz olarak arabadan inen Azem, Zahir ve arkadaşlarının saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

 YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

 

İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, Zahir'den intikamını alıyor!

Azem'in yüzünü kanlar içinde gören Dilber, Zahir'in yaptığını anlıyor. Zahir, Azem'in başına bela olurken Dilber, hayatında yeni bir sayfa açmanın coşkusunu yaşar. Azem, Zahir'den intikamını almak için çok da fazla beklemez.

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!