İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

Güncelleme Tarihi:

İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2024 17:10

Marvel Comics karakterlerinden Örümcek Adam’ın Andrew Garfield tarafından canlandırıldığı The Amazing Spider-Man 22 Ocak Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Marc Webb tarafından yönetilen film James Vanderbilt, Alvin Sargent ve Steve Kloves tarafından kaleme alınıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan yer alıyor. İşte İnanılmaz Örümcek Adam filmi konusu ve oyuncuları!

Haberin Devamı

İNANILMAZ ÖRÜMCEK ADAM FİLMİ KONUSU

Peter Parker gerçek ailesi tarafından terk edilmiş dayısı ve yengesinin büyüttüğü dahası sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir gençtir. Her ergenin yaşadığı "ben kimim?, nereye aitim?" sorunları daha derin sormaktadır. Bir yandan da Gwen Stacy'ye kör kütük aşıktır. Bir gün babasına ait bir çanta bulan Parker, anne ve babasının ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmeye karar verir. Karşısına Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı çıkar. Artık hiçbir şey Peter Parker eskisi gibi olmayacaktır...

İNANILMAZ ÖRÜMCEK ADAM FİLMİ OYUNCULARI

Andrew Garfield

Emma Stone

Sally Field

Martin Sheen

Rhys Ifans

Campbell Scott

Julianne Nicholson

İNANILMAZ ÖRÜMCEK ADAM NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Haberin Devamı

Marvel Comics karakteri Örümcek-Adam'e dayanan ve karakterin aynı adlı en uzun soluklu çizgi roman serisinin başlığını paylaşan 2012 yapımı bir Amerikan süper kahraman filmidir.

BAKMADAN GEÇME!