İkizler Memo Can'ın son bölümü heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İkizler Memo Canın son bölümü heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 21:06

İkizler Memo Can dizisi ekranlara gelen 16. son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Osman garip bir şekilde ortadan kayboldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İkizler Memo Can dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İkizler Memo Can dizisi ekranlara gelen 16. bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti.  İşte, dizinin son bölümünde olanlar ve yeni bölüm fragmanına dair detaylar...

İkizler Memo Can'ın gelecek hafta yayınlanacak 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki farklı hayatı yaşayan iki çocuğun yollarının kesişmesini konu alan İkizler Memo – Can’ın bu haftaki 16. bölümünde;

Kerem, Melek’ten aldığı kitapların arasında gönderilmemiş bir aşk mektubu bulur. Keremle beraber mektubun sahibini ararlar. İkizler de onları takip eder. Onur da ikizlerle iş birliği içindedir. Ancak çocuklar yakalanır ve yanlış anladıkları ortaya çıkar.

Mahmut’un kahvesinde seçim nedeniyle muhtar adaylarıyla toplantı yapılır ve kavga çıkar. Komiser de izinsiz toplantı yapıldığı gerekçesiyle kahveyi kapatır.

Haberin Devamı

Osman ortada yoktur. Herkes onu arar. Osman'ın böbrek mafyasının elinde olduğu anlaşılır. Kerem, Melek’e Osman’ın bulunmasında yardım eder. Çocukların biyolojik annesi Dilek geri döner. Çocuklarını çok özleyen Dilek onları bulmak ister.

BAKMADAN GEÇME!