İkizler Memo Can dizisinin son bölümünde hareketli dakikalar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İkizler Memo Can dizisinin son bölümünde hareketli dakikalar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2018 23:13

İkizler Memo Can dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Osman’ın nezarete düşmesine çok üzülen Yaren, Hayati’den şikayetini geri almasını istedi ve Osman salındı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İkizler Memo Can dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İkizler Memo Can dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Memo’yu Can zanneden fidyeciler onu kaçırıp bir evde hapsetti. Memo’nun ortalarda olmadığını fark eden malikane sakinleri onu her yerde aramaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İkizler Memo Can dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Osman’ın nezarete düşmesine çok üzülen Yaren, Hayati’den şikayetini geri almasını ister ve Osman salıverilir.

Memo’yu Can zanneden fidyeciler onu kaçırıp bir evde hapseder. Memo’nun ortalarda olmadığını fark eden malikane sakinleri onu her yerde aramaya başlar. Diğer yandan Memo türlü hilelerle fidyecilerin elinden kurtulmaya çalışmaktadır. Polis de olaya el koyar. Her yerde Memo’yu aramaya başlarlar.

Haberin Devamı

Hala Onur’la evlenemediği için bu durumdan Can'ı sorumlu tutan Sibel yeni planlar peşindedir. Mahallede ise Melek’i kurtarma çabaları sürmektedir. Osman ve Can para kazanabilmek için her yolu denerler. Memo’nun arkadaşları da onlara yardım eder. Ama ameliyat için gereken paranın ancak küçük bir kısmını kazanabilmişlerdir. Ancak bir akşam Melek ‘in kapısının önüne konan bir çanta ise her şeyi değiştirecektir.

BAKMADAN GEÇME!