İkimizin Yerine dizisinde Shiv ne zaman öldü?

Güncelleme Tarihi:

İkimizin Yerine dizisinde Shiv ne zaman öldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2019 16:38

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine, yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Hint dizisinin takipçileri son günlerde Shiv’in ölümüyle sarsıldı. Shiv’in ölüm sahnesini merak eden İkimizin Yerine takipçileri internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki, İkimizin Yerine dizisinde Shiv ne zaman öldü?

Haberin Devamı

İkimizin Yerine dizisinin 29 Kasım tarihli 449. bölümünde; Shiv, teröristle mücadele ederken metrelerce yükseklikten düştü ve hastaneye kaldırıldı. Durumu oldukça ağır olan Shiv, son yolculuğuna uğurlandı. Shiv’in cenaze töreni ritüelleri gözyaşları içinde gerçekleştirildi.

452 BÖLÜM ÖZETİ

Shiv ve Anandi’nin ikizlerine isim koyma töreni düzenlenir. Törende duygu dolu anlar yaşanır. Anup Alok’un torunlarıyla ilgilenmesinden rahatsız olur. Bu rahatsızlığını Alok’a da hissettiren Anup, onu çok kırar. Alok Anup’un bu tavırlarını önlemek için Singapur’a taşınmak istediğini söyler. Öte yandan Ganga hastanedeyken peşine şüpheli iki kişi takılır. Bu iki kişi fırsat buldukları an Ganga’yı kaçırır. Ganga’yı kim kaçırttı?

 

BAKMADAN GEÇME!