İçerde 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

İçerde 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 09:07

İçerde dizisi bu hafta heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sarp ve Celal ortak yürüttükleri plan ile herkesi şaşırttı. İçerde dizisinin yayınlanacak 10. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İçerde son bölümde Celal'in ölmesi beklenirken sürpriz bir final ekranlara geldi. Peki İçerde dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Haberin Devamı

İçerde dizisinin bu hafta yayınlanan bölümü oldukça hareketli sahneler ile doluydu. Dizinin özellikle bölüm sonuna doğru ekrana gelen anlar dikkat çekti. İçerde 9. bölümde Celal ve Sarp yaptıkları planla aradaki düşmanlığı sona mı erdiriyor.. İçerde 9. bölümde yaşananlar bir sonraki bölüm içinde merakı arttırdı. Peki İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

İçerde'nin 9. bölümünde; Sarp ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek koz Melek'tir. Mert, Füsun ve Eylem'in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf'tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem'in takas yerine gider. Mert'in bu hamlesini Yusuf öğrenince bilgisi dışında iş çevirdiği için Mert'e çok kızar.

Haberin Devamı

Sarp kendini aklamak zorunda!
“İçerde”nin 9. bölümünde; Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in takas yerine gider. Mert’in bu hamlesini Yusuf öğrenince bilgisi dışında iş çevrildiği için çok kızar. Mestan’ın ölümünden dolayı Sarp’ın peşinde, sadece Celal ve adamları yoktur ayrıca polis de Sarp’ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorundadır. Mestan'ın ölümünden dolayı Sarp'ın peşinde, sadece Celal ve adamları yoktur ayrıca polis de Sarp'ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorunda kalır.

İÇERDE SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Melek'i kaçıran Sarp, büyük bir cesaret ve özgüvenle Celal'in karşısına çıkar ve ona kafa tutar. Kızının Sarp'ın elinde olduğunu öğrenen Celal, adeta çıldırır ve tüm adamlarını toplar. Kısa süre sonra annesini kurtaran Sarp, Melek'i serbest bırakır. Öte yandan Celal'in tüm adamları, birileri tarafından köşeye sıkıştırılıp yakalanır. Onlardan sonra sıra Celal'e de gelir. Peki alevlerin içerisinde gibi görünen Celal, ölecek mi? Yoksa bunlar tamamen bir oyun mu?

Haberin Devamı

MESTAN'I KİM ÖLDÜRDÜ?

Sosyal medya İçerde'nin geçtiğimiz hafta öldürülen karakteri Mestan’ı konuşuyor! Sevilen dizide Mustafa Yıldıran’ın canlandırdığı, “Canım kurban babam” sözüyle sevilen Mestan karakterinin ölümü büyük ses getirdi. Dizinin fanları, bölümün ardından “Mestan’ı kim öldürdü?” sorusuna yanıt aramaya başladı. SHOW TV ve İçerde’nin hesaplarından #MestanıKimÖldürdü hashtag’iyle bir anket başlatıldı

İçerde'nin yayınlanan son bölümünde Mestan'ın katili al yanak çıktı. Sarp'ın konuşturduğu adam al yanak'ın katil olduğunu itiraf etti. 

BAKMADAN GEÇME!