İçerde son bölümde büyük şok.. Sarp, Celal'e kelepçeyi taktı!

Güncelleme Tarihi:

İçerde son bölümde büyük şok.. Sarp, Celale kelepçeyi taktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 08:05

İçerde son bölümde heyecan dolu bir bölüm geride kaldı. Haftaya final bölümü ile ekranlara gelecek olan İçerde dizisinin son bölümü sürprizlerle dolu sahnelerle ekranlardaydı. Sarp ve Mert kardeşler kebapçı Celal'e ummadığı tuzakları peş peşe oynadı. İşte İçerde son bölümde yaşananlar ve yeni bölümden ilk sahne

Haberin Devamı

İçerde dizisinin son bölümünün ardından yeni bölümden ilk sahne de ekranlara geldi. Sarp ve Mert yaşananların ardından Celal'e büyük oyun kurdular. Mert, Celal'in oğlunu Coşkun'a kaçırtırken, bunun ardından bir dizi plan sinsilesi ortaya çıktı.

Oğlunu kurtarmak için Mert ile anlaşan Celal, onu bir araçla çocuğunu alması için gönderdi. Fakat araçta takip cihazları bulunuyordu. İşte bu andan sonra Sarp ve Mert kardeşlerin planı devreye girmeye başladı.

İçerde dizisinin son bölümün ardından yeni bölümden ilk sahne de ekranlara geldi. İşte son bölüm ve yeni bölümden ilk sahne

İÇERDE 38. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıdır. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!