İçerde bu akşam neden yayınlanmadı? İçerde dizisinin 16. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

İçerde bu akşam neden yayınlanmadı İçerde dizisinin 16. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 19:46

İçerde dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 16. bölümü diziseverler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından vazgeçilmez dizisi haline gelen İçerde'nin bu haftaki bölümünün neden yayınlanmadığı izleyicileri meraklandırdı. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri şaşırtan dizi İçerde 16. bölüm fragmanıyla ekranlara gelmişti. Dizinin yayın akışından çıktığını gören izleyiciler, İçerde 16. bölümü neden yayınlanmadı? İçerde 16. bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Peki, İçerde dizisi bu akşam neden yok?

Haberin Devamı

İçerde yayınlanan 16. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacağının sinyallerini vermişti. Başladığı günden itibaren izleyicilerine tansiyonu yüksek dakikalar yaşatan İçerde dizisinin bu hafta yayın akışından çıkartılması binlerce izleyici tarafından merak konusu oldu. İzleyiciler heyecan seviyesi yüksek olan dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığını araştırmaya başladılar. Diziseverler, İçerde dizisi 16. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? sorularına oldukça ağırlık verdiler. Peki, İçerde dizisi 16. bölümü bu hafta neden yok?

Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat yeni yıla girilmesi ve bazı prosedürlerin yeniden ele alınması sebebiyle İçerde dizisinin yeni bölümünün 1 hafta gecikmeli ekrana gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“İçerde”nin 15. bölümünde; Sarp’ın “Umut Patron” hamlesi hezimete uğrar. Ortalık bir anda toz duman olmuştur. Hem Yusuf Müdür'ü hastaneye yetiştirmek hem de olay yerindeki delillerin bir şekilde ortadan kaldırılması gerekiyordur. Sarp olanlardan kendisini suçlu hisseder. Yusuf Müdür'ün vurulduğu Organize Şube'de duyulunca tüm ekip hastaneye gider. Mert, Yusuf Müdür'ün hastaneye yaralı olarak nasıl geldiğini ve tüm olanları merak ediyordur. Hastanenin kamera kayıtlarını almak ister ama hastane polisi buna yetkisi olmadığını bahane ederek görüntüleri vermez. Durumdan şüphelenen Mert bu duruma bir anlam veremez. Davut ve Minik, Alyanak’ı Sarı Hüsnü’nün mahallesinden kaldırırlar. Alyanak bu sefer yolun sonuna geldiğini düşünür. Celal, Melek’in Füsun’la görüştüğünü öğrenir ve çıldırır. Celal pişman olacağı bir hamle yapar.

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. 

BAKMADAN GEÇME!