İçerde 20. bölüm fragmanında Yusuf Müdür şokta

Güncelleme Tarihi:

İçerde 20. bölüm fragmanında Yusuf Müdür şokta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 14:46

İçerde yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Pazartesi günlerinin entrika dozu yüksek dizisi İçerde'nin pazartesi günü yayınlanacak olan 20. bölümünde Gökhan'ı öldürmekle suçlanan Sarp polisten kaçıyor. Mert’in Yusuf Müdür’e 'Oğlunu Sarp öldürdü.' sözleri ardından Yusuf şoke oluyor. Sarp ise Polisten kaçmaya başlıyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, İçerde 20. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

İçerde 20. bölüm fragmanında Yusuf müdür büyük bir şok yaşıyor. Sarp'ı oğlunu kurtarmak için görevlendiren Yusuf müdür, hayatının en zor dakikalarını geçirmiştir. İçerde 20. bölüm fragmanında müdürün oğlunu kurtaracakken Mert'in işin içerisine müdahil olması, Sarp'ın işlerini bozacaktır. Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Yusuf müdür ise İçerde 20. bölüm fragmanında duydukları karşısında şok olmuştur.

Son bölümde; Melek, Celal’in yıllardır kendisinden sakladığı gerçeği öğrenmiştir. Artık Celal’i hayatında istemiyordur. Annesinden geriye kalan akrabalarını bulmaya karar verir. Mert, Coşkun’u Sarp’ın öldürdüğünü zannediyordur. Ailesini bulma şansının yok olup gittiğini düşünüyordur. Şimdi Mert olanların cezasını kesmeye kararlıdır. Sarp’a çok öfkelidir. Füsun dükkanına yapılan silahlı saldırıdan sonra Sarp’ın seçtiği hayatın nelere yol açtığının farkına varır. Sarp’ı vazgeçirmek ister. Yaşar, Celal ve Sarp’ı öldürmek istiyordur. Artık ne Füsun’un ne de Eylem’in can güvenliği vardır. Sarp için olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır.

Haberin Devamı

İçerde'nin 18. bölümünde; Kebapçı Celal'in, Coşkun ve Yaşar'ı yakaladığı sırada olay yerine Yusuf Müdür ve ekibi gelir. Yusuf, Coşkun ve Yaşar’ı Celal’den korumak için oradan alır ve ifadelerini almak üzere Organize Şube'ye götürür. Şimdi herkes Coşkun’un peşindedir. Mert ailesini öğrenmek için, Sarp, Umut’u sormak için, Celal ise Coşkun’u öldürmek için. Herkes harekete geçmek için Coşkun’un Organize'den çıkmasını bekliyordur. Tehlikenin farkında olan Coşkun kendisini korumak için Yaşar’la birlikte hareket edecektir. Coşkun gittikçe köşeye sıkışır, artık yolun sonuna geldiğini düşünüyordur.

İÇERDE'NİN KONUSU
Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert'dir.

Haberin Devamı

İÇERDE'NİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!